Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Литература...Какво четете в момента? Какви &#1
Ако ще си говорим за исторически романи, аз на "Кръстоносци" /Х. Сенкевич/ се скъсах от рев. Това е книга която бих прочела с удоволствие отново. А Quo vadis е наиситна голяма книга. Та в тази връзка, да попитам, коя е книгата, която бихте/не бихте прочели отново?
Reply
тааа прочетох "Майсторът и Маргарита".. ужасно въздействаща и замисляща книга.. благодаря, че ми я препоръчахте :happy:

сега съм си взела "Изумителният Морис и неговите образовани гризачи" на Пратчет.. ще видим дали ще успея да я прочета сега, че за училище са ни дали такъв километричен списък О.О
Reply
Абе на Куельо има една страшна книга...."Петата планина". Аз на всеки я препоръчвам....много дълбока книга. Сюжета е за пророк Илия и айде да не разказвам. Няма само религиозна тематика, въпреки, че това е акцентът. Много, много силен сюжет и много увлекателна. 10 от 10 и давам!
Reply
Дам, нея ми я препоръча един приятел и скоро ще я прочета, при първа възможност.. иначе "Морис" го прочетох, хубава книжка, странна отчасти, но я препоръчвам.. Впрочем какво друго да очаквам от Пратчет. Иначе сега налетях да прочета пак Хамлет, че ми е задължителна, а съм я позабравила (:
Reply
Почнахте да изневерявате на руската литература. Май само аз подържам фронта с "Анна Каренина".
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)