Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
НЕ шоуто на Слави.
Незнам дали снощи някой гледа "запомнящото се" отвратително, силно казано "интервю" с един велик човек и музикант Кен Хенсли.Очаквах поне да чуя нещо смислено вместо това,гледах малоумен английски, некъв бастун, който се опитва да пее и супер малоумен разговор,който не водят дори и душевно болните със себе си.:edmad:. Единственото хубаво беше,че поне Кен успя да изпълни Lady in Black,която естествено беше осрана от " великия " му бенд..май е крайно време да се оттегли.
Reply
ами аз поначало не гледам шоуто точно поради тази причина, но вчера съвсем случайно попаднах на него. Отдавна Слави не мие интересен, а още по-малкото смешен. Просто това шоу трябваше да бъде спряно още преди 3-4 години, когато още имаше някакъв живец в него. Сега кому е нужно това "изнасилване" на нещата. Цялата програма, която предлага, е толкова пошла и вулгарна. запълва си предаването с псувни и безсмислено заяждане с някои творци и изпълнители. а пък за тримата му актъори, нямам думи. Толкова просташки скечове едва ли някой дръзва да прави някъде другаде, освен в това "шоу". колкото до бенда Морти, не съм съгласен за мен това са едни от най-добрите музиканти в България. Като цяло нямат конкуреция по профсионализъм и талант. Повечето от тях преподават в консерваторията, а Венко(барабанистаWink е считан за един от най-добрите ударницив страната. Същото се отнася и за соло китараиста Цветан.Само ми е чудно защо още всички седят при Дългия.

колкото до вчерашното предаване- да съгласен съм абсолютен абсурд. 15 минути безсмислено дърдорене на някакъв непонятен за мен език и песен за отбиване на номера.
Be quick or be dead
Reply
Принципно и аз отдавна не го гледам,но вчера се прежалих заради Кен.И май по-добре да не го бях гледала.
Колкото до бенда да добър е,но бях бясна че омазаха песента,а Венко култ,много го тача.

Мисля,че му е крайно време да се откаже.
Колкото до другите си мисля,че не го напускат понеже досега,който е го е напуснал не е стигнал далече.
Reply
Съгласен съм,че Венко е страхотен барабанист и ако млатеше в някоя рок банда щеше още по-добре да си проличи това. Съгласен съм и че бенда е мн.добър като единици и като състав.
Иначе хвърлям по едно око на шоуто в Понеделник заради комиците...все пак такива персонажи като Шишо Бакшишо и Шиле Попйорданов, Юлиан Кучков и този от филма 300, Володя Стоянов и разбира се Гацо Бацов, кака Радка и прочее...хах кефят ме! Ама наистина цинизмите са прекалено много! И това отблъсква цифра хора както и мен. Другото е изтъркан сценарий, който вече не ме привлича изобщо.
Reply
Само не ми е ясно как определихте, че Венко е добър барабанист. Това, че има дълга коса и свири гол до кръста ли е критерият. Бендът му е толкова добър колкото цигански оркестър на сватба. И тея путьовци ми били рок фенове.
Reply
Слави sucks, миналата година го гледах с Шон Мърфи (световен шампион по снукърWink и беше толквоа зле, че се отказах тотално... Даже шоуто с всеобщия "любимец" Джоуи Ди Майо пропуснах!
Напоследък само гледах из вБокса някакви кадри там от онова със номерата, щото наистина имаше добри там и като цяло беше добра хрумка, ама слави пак се държеше безкрайно тъпо и там...
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)