Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMF КАМПАНИЯ
Е, не точно разделно .. но е хубаво като си купуваме нещата в два броя защото едните винаги остават неразпечатани.. което е по яко Smile :edrool:

Така правиме и с плочите... всички знаем че една неразпечатана плоча има много голяма стойност
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Сега като свърши Август месец пак ли на старите цени ще бъдат? Верно, че разликата не е голяма, но като се купят няколко неща и се поизбиват малко пари.
Дееба къф евеин съм станал! :edflame:
Reply
Mи аз го питах, ма нещо не разбрах в края на краищата, как стои положението. Но или беше че вече ще са си на такива цени или до изчерпване на количества. Не съм обаче много сигурен Wink
Reply
Днес отидох и човека ми каза , че има още дискове на промоция. Ама не разбрах дали до изчерпване на количествата или до когато решат Big Grin
Reply
Според мен е удължил промоцията...

Аз като отидох до там той каза че така не е продавал Maiden от както е отворил магазина
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Ми ще я удължи я, нали има далавера от това макар че и на мен ми каза че ще е до края на август.
П.С. Като мога ще ти снимам отвътре японският диск да видиш за какво иде реч, но ще е др. седмица.
Reply
Навити ли сте да говорим с човека да ни направи отстъпка при покупка на повече неща?
Reply
В ОЧЗ има дискове по 16лв :blink: , но е по беден избора Big Grin
Reply
neillmakoli Wrote:Навити ли сте да говорим с човека да ни направи отстъпка при покупка на повече неща?

ами може и ако се съберем повече хора и така би трябвало да направи отстъпка ще го питаме Confusedleep:
Reply
eddie94 Wrote:В ОЧЗ има дискове по 16лв :blink: , но е по беден избора Big Grin

A BG ли са дисковете. Аз с повече късмет в сряда попълвам дискографията до 88 :edtroop:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)