Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СПОРТ
Aйде да си имаме една таквази темичка Smile
В момента актуално си две неща мисля: Oлимпийските игри.

Аз в момента едва ги гледам де, че ми писна само дръпнати жълтурковци да окупират златните медали :edflame:
Reply
Ма другото актуално кое е? Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Не се коси за жълтите, нали те са домакини няма как да не печелят. Пък аз продължавам да се чудя за Павката Константинов...пак никой нищо не казва, не знае, не умее, не разбира и т.н. Плуването пак пълно с рекорди, така като си изчислявам след максимум 2 олимпиади рекордите просто няма как да бъдат подобрени до 2689 година, когато щесе пръкне свръх-човека и свръх-спортиста! Жалко за борбата и Армен Назарян трябваше златен медал. Стискам палци за гребането и волейбола, то друго остана ли?
Reply
Волейбола: сутринта гледах Бразилия - Русия, невероятен мач, красота направо. Та като им гледам формата лесно ще ни натупат, ма да се надяваме чак на полуфинали се видим с тях Smile
Reply
абе ощетяват си ги наще, е вчера например Кобрата спука от бой, оня колумбиец, който едва си се държеше на краката, и след т'ва какво стана. оня дет не може да ходи, и му е вкарал няколко удара печели мача. ебати чудото, ебати чесните игри.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Не съм го гледал, не мога коментирам, но се пак има и един момент в който трябва да излъжеш противника Wink
Reply
В бокса паднахме и то с какъв резултат Confusedad:
Сега и американците ни биха на волейбол с 3:1 Confusedad:

Явно не ни е ден :no: :no: :no:
Reply
Morgoth Wrote:Сега и американците ни биха на волейбол с 3:1 Confusedad:

да бе, деееба
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Какво не ни е ден... То 3 мача един сериозен гейм не видях. Без Пламен е мъка. Хората са казали, че една птичка пролет не прави, но при нас е точно така. Опита си казва думата, лидерството което той притежава е несравнимо. Липсва онзи хъс в играта им който се забелязваше преди. Все пак, това са предварителните групи, срещу не толкова сериозни съперници (изключае Щатите и ИталияWink. Нямам никакви наблюдения в/у отбора на Венецуела, но все пак очаквам бърза победа.
Reply
ДАНИЕЛА ЙОРДАНОВА ИЗГЪРМЯ С ДОПИНГ, ВАДЯТ Я ЗА ПЕКИН
Най-добрата ни състезателка в леката атлетика, бронзовата медалистка от последното европейско първенство, Даниела Йорданова бе спряна от участие в Олимпийскоите игри в Пекин. Състезателката ни изгърмя с допинг в последния момент.

Дано утре поне Руми Нейкова да се качи на почетна стълбичка Smile, че за сега всички новини за нас са изпълнени с лоши вести Confusedad:
Reply
Morgoth Wrote:ДАНИЕЛА ЙОРДАНОВА ИЗГЪРМЯ С ДОПИНГ, ВАДЯТ Я ЗА ПЕКИН
Най-добрата ни състезателка в леката атлетика, бронзовата медалистка от последното европейско първенство, Даниела Йорданова бе спряна от участие в Олимпийскоите игри в Пекин. Състезателката ни изгърмя с допинг в последния момент.

Дано утре поне Руми Нейкова да се качи на почетна стълбичка Smile, че за сега всички новини за нас са изпълнени с лоши вести Confusedad:

абе егати, може ли да са толкова прости, хем знаят, че ще ги проверяват.. а имаха възможността.. По-добре участвал и загубил, отколкото въобще неучаствал.. Confusedad:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)