Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Пол Гаскойн на турне с Maiden
Известният английски футболист от близкото минало Пол Гаскойн - Газа се е присъединил към турнето на своите приятели IRON MAIDEN, след като е гледал концерта им в Прага пред 35 000 души. Гаскойн е посетил шоуто след два месеца, прекарани в клиника, за да проясни ума си след романса с вече бившата си съпруга Шерил. След представлението в Чехия, Газа пътува с MAIDEN в Хърватска и Италия. Дружбата между бившия английски национал и "Девиците" датира отдавна, а преди 10 години Гаскойн е бил член на футболния отбор на IRON MAIDEN "Virtual XI".

Източник: Metal Katehizis

Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Тва е старо бе Big Grin тея Катехезис изостават :dry:
Иначе - добрите футболисти- с яките групи :edrool:
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Газа ми беше любимец в детските ми години .Знам му и средното име и РД и мястото където е роден .Кефеше ме като играч много,жалко за поведението му извън терена .

Тази вечер гледах мача Брага-Спортинг и една от фракцийте на феновете на Спортинг ме грабнаха с тяхното знаме ,и се поразтърсих в Гугъл и намерих снимка на техен шал, да Ви покажа защо http://www.scarvescollection.com/scarves..._verde.JPG :rockdevil:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)