Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Концертен Живот 2009
Хах, Гери ! Не знаех,че са ти любимиBig Grin

Да си призная силно се надявам, това да не е истина! Някак си не ми се връзваHuh
Важното е, че има една много основателна причина да се ходи:happy:
Reply
Да и то доста са ми любими. Най-хубавото ще бъде, че Нико ще трябва да ги гледа от 1-вия ред :devilsmiley:, а като знам колко ги обича хааххаахха
Reply
някой от тука, ще ходи ли на Soulfly, та да сформираме една агитка?
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Ами ние още незнаем, ма ако ходим ще кажеме

а бтв :

Quote:abaton / Hammerfall , 207.02.2009, Tilburg, Netherlands

Sabaton
01. Ghost Division
02. 40:1
03. Panzer Battalion
04. Cliffs Of Gallipoli
05. Attero Dominatus
06. The Price Of A Mile
07. Primo Victoria
08. Metal Machine / Metal Crue

Hammerfall
01. Punish & Enslave
02. Crimson Thunder
03. Legion
04. Blood Bound
05. Renegade
06. Hallowed Be My Name
07. The Abyss
08. Last Man Standing
09. Heading The Call
10. Glory To The Brave
11. Something For The Ages
12. Any Means Necessary
13. Natural High
14. The Way Of The Warrior
15. Between Two Worlds
16. Riders Of The Storm
-----------------------------------
17. Trailblazers
18. Let the Hammer Fall
----------------------------------
19. Hearts On Fire
Reply
АААааАА Лорди ни разтресоха просто. Разбиха ни на малки парченца..
Иначе първата подгряваща Brandon Ashley and the SilverBugs нещо не ме хванаха..
Иначе със срам да си призная, не бях слушала втората подгряваща Fatal Smile, но затова вече съм им окончателна фенка.. супер добрите песни, изключително добри за концертно изпълнение, имам си и автографи ^^ мега яките..
И така.. дойдоха Лорди.. За срам не успяхме да напълним залата хD Преди концерта щях да си взимам тениска на Лорди, ама си викам, че те са много грозни, за какво ми е тениска хD :laugh: Започнаха с новите песни, от които по-малко от половинатаа бяха добро попадение за концерт, пък и изобщо, ама карай.. Почнаха от "старите" /понеже са отпреди 3-4 години де хD/ парчета "Who's your daddy?" и "Monster Monster" и на първият бис изпяха "Would u love a monsterman?" и направо пощурях хD преди това и "Devil is a loser" .. направо ужас О.О
посредата на концерта като китаристът изсвири рифчето от "Sweet child O'mine" и публиката се изкефи тотално, сигурна съм :happy: И накрая като завършиха с евровизийското парче "Hard rock Hallelujah" .. Беше страхотен завършек за вечерта.. След края и пуснаха на Кис няколко парчета.. то и между подгряващите и самите Лорди също пускаха Кис:happy: БЕШЕ разбиващо.. Невероятен концерт..
Е, като изключим, че от куфеене с Боби се фраснахме жестоко и сега заради него имам огромна цицина /не, че той няма де хD/ Ама бяхме като по анимационните филмчета..аз си вея косата, спирам.. той прави същото и спира .. и накрая и двамата ФРААААС.. кошмар просто О.О видях звездички още преди лорди да са излезли О.О хD
Reply
[Image: manowar-bucharest.jpg]

Най-якия възможен подарък за имен ден, който човек може да си представи! Smile

И моля да ми спестите анти-Manowar коментарите! Wink
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Какво стана сега, явно "Kaliakra Rock Fest" се измества два дни напред, или се удължава с два дни:blink:

Обявиха и датите за "SPIRIT of Burgas" от 14 до 16 август, само остава да видим какво са излислили като групи!

Пускам отпуските от днес, да не стане като миналата година Big Grin
Reply
Ох ох ох ...чакам с нетърпение групите, които ще обявят:wub:
Reply
1 Юли Motley Crew - Каварна, това значи, 3 дена отпуск, на 30 Юни след работа, газ – към Камен бряг, да посрещаме слънцето, след това на 1-ви се напиваме с повод АЗ Smile и вечерта на концерт. На следващия ден се напиваме без повод на плажа и вечерта пак на концерт. ( на който дойде )
На 3-ти пак пиене без повод и пак на плажа и разбиване на Dream Theater вечерта. В Събота и Неделя – свободно пиене и прибиране към София, ако пък не си вземем още една седмица отпуск и не останем по черноморието или някое друго морие...

Това е - железен план :rockdevil:
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with
The slaughter of innocence
And I will pray for her.
I will call her name out loud.
I would bleed for her.
If I could only see her now.

Circle of fire my baptism of joy at an end it seems
The seventh lamb slain, the book of life opens before me.
And I will pray for you.
...Some day I may return.
Don't you cry for me
Beyond is where I learn.
[/COLOR]
Reply
DOKKEN, Tony Martin и KINGDOM COME на фестивала в Ловеч

DOKKEN, Tony Martin и KINGDOM COME ще бъдат рок хедлайнърите на тазгодишното издание на "Lovech Party Fest" съобщава пресцентърът на община Ловеч. На 9 май ще свирят DOKKEN, подкрепени от Светльо от ХИПОДИЛ, а на 10 май - KINGDOM COME и Tony Martin (екс-BLACK SABBATH). Все още не са ясни началните часове на концертите, като по всяка вероятност входът отново ще бъде свободен, а всички шоута ще се проведат отново на централния площад в Ловеч.

Източник: MySound.bg
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)