30th March 2009, 14:46
хе хе, на втората снимка и мен ме имааа
Само върха на главата, ама съм там:laugh:
|
Концертен Живот 2009
|
|
30th March 2009, 14:46
хе хе, на втората снимка и мен ме имааа
30th March 2009, 15:31
Хахаа Моргота де не го сееш там расте.
Хахаха какъв фен клуб сте вие бе ?
30th March 2009, 16:44
На In Flames :devilsmiley:
![]() Иначе супер ревю Малко само мога поспора за качеството на звука, ма то след Белгад Арина...
30th March 2009, 17:17
че звука си беше чудничък, не знам какво не ти хареса,
а и организацията ме изкефи, нещо което рядко ми се случва
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with The slaughter of innocence And I will pray for her. I will call her name out loud. I would bleed for her. If I could only see her now. Circle of fire my baptism of joy at an end it seems The seventh lamb slain, the book of life opens before me. And I will pray for you. ...Some day I may return. Don't you cry for me Beyond is where I learn.[/COLOR]
1st April 2009, 05:22
Лорън направо да я направим членка на фен-клуба ебати,ние нея я гледаме повече от Мейдън,айде Нико да й направи една карта и фланелка и да ни се маха от главата...
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
2nd April 2009, 15:30
Три култови групи от най-силния пост-социалистически период на българския рок ще се съберат в оригиналните си състави за общ концерт на 22 май - ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ и РЕВЮ! Това означава КОНТРОЛ с Кольо Гилъна, РЕВЮ с Васко Гюров и Милена и ХИПОДИЛ със Светльо, Лъчо, Пешо, Венци "Басището" и Венци Мицов. Събитието ще се проведе в Зимния дворец на спорта в София, билетите ще струва 25 лв. и ще тръгнат в продажба скоро.
Не е истина... :rockdevil:
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with The slaughter of innocence And I will pray for her. I will call her name out loud. I would bleed for her. If I could only see her now. Circle of fire my baptism of joy at an end it seems The seventh lamb slain, the book of life opens before me. And I will pray for you. ...Some day I may return. Don't you cry for me Beyond is where I learn.[/COLOR]
2nd April 2009, 15:36
Ехааа, това определено не за изпускане :w00t:
[COLOR="LightBlue"]Seven deadly sins , seven ways to win
Seven holy paths to hell, and your trip begins Seven downward slopes, seven bloodied hopes Seven are your burning fires, seven your desires...[/COLOR]
4th April 2009, 21:46
Бреи Хиподил, супер:rockdevil:
8th April 2009, 11:59
Вижти, вижти това
![]() http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=11060& Ако съвсем случайно...без да искат не ни сместят на 16-ти, дали няма да има една ноемврийска разходка до Белград
Seven holy paths to hell, and your trip begins Seven downward slopes, seven bloodied hopes Seven are your burning fires, seven your desires...[/COLOR]
9th April 2009, 14:45
QUEENSRYCHE и BIOHAZARD също ще свирят на 29 юни в София на стадион "Академик" на първото издание на организирания от "Balkan Entertainment Compnay" фестивал "Rock the Balkans". Както бе обявено неотдавна, хедлайнъри на тази дата са LIMP BIZKIT, очаква се информация и за другите два дни на събитието - 28-и и 30 юни. На 29-и ще се изяви и турската банда MANGA, очаква се да бъдат обявени и български съпорт групи. Билетите тръгват в продажба от утре, 10 април в мрежите на "Eventim", "Ticketstream" и Билетен център НДК. Цените са: седящи места - 65 лв., терен - 75 лв. и 90 лева - "golden circle". Началният час на събитието е 18:00.
инфо: http://www.katehizis.com
Seven holy paths to hell, and your trip begins Seven downward slopes, seven bloodied hopes Seven are your burning fires, seven your desires...[/COLOR] |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Users browsing this thread: |
| 2 Guest(s) |