Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Концертен Живот 2009
Леле, ако изпусна тази година рок феста в Кварна ще се застрелям направо.Миналата година изпуснах една от първите си любови Алис, изпуснах и Слеър ии...арггх.Тая година обаче склоних "маминка" да ме пусне.Антракс,Скорпиънс ЧАКАЙТЕ МЕ!
Reply
ViolentBeauty Wrote:QUEENSRYCHE и BIOHAZARD също ще свирят на 29 юни в София на стадион "Академик" на първото издание на организирания от "Balkan Entertainment Compnay" фестивал "Rock the Balkans". Както бе обявено неотдавна, хедлайнъри на тази дата са LIMP BIZKIT, очаква се информация и за другите два дни на събитието - 28-и и 30 юни. На 29-и ще се изяви и турската банда MANGA, очаква се да бъдат обявени и български съпорт групи. Билетите тръгват в продажба от утре, 10 април в мрежите на "Eventim", "Ticketstream" и Билетен център НДК. Цените са: седящи места - 65 лв., терен - 75 лв. и 90 лева - "golden circle". Началният час на събитието е 18:00.
инфо: http://www.katehizis.com

BIOHAZARD няма да са на феста. Ще дойдат на 12 юли за самостоятелен концерт.

А за Каварна и аз съм за първа година след много неуспешни опити. Дано да бъде толкова хубаво, колкото си представям :happy:
"...and with strange aeons even death may die..."
Reply
HeavenMaiden Wrote:Леле, ако изпусна тази година рок феста в Кварна ще се застрелям направо.Миналата година изпуснах една от първите си любови Алис, изпуснах и Слеър ии...арггх.Тая година обаче склоних "маминка" да ме пусне.Антракс,Скорпиънс ЧАКАЙТЕ МЕ!

И аз изпуснах моята любов чичко Купър :crying::crying::crying:

сега само се моля (ама много силно се моляWink да видя пустият му Клаус Майне.. ах, дано... Много тъпо са го направили с билет и за трите концерта.. Аз исках само за Скопиънс, а то какво стана.. Ако някой има мерак да ходи на останалите две, но не и на Скорпиънс - да се обажда да делим парите и да отпрашваме хD
Reply
Fufy Wrote:BIOHAZARD няма да са на феста. Ще дойдат на 12 юли за самостоятелен концерт.

А за Каварна и аз съм за първа година след много неуспешни опити. Дано да бъде толкова хубаво, колкото си представям :happy:

Знам, аз Smile Ама като пусках инфото още не беше ясно това! Пък и да ти кажа, нещо много ми намирисва този "фест"...ще го видим, де! А и единствената група която ме интересува на въпросното мероприятие е QUEENSRYCHE. Някак си, обаче не смятам да давам 75 лв. при положение, че два дни след това срещу 100 ще гледам доста повече групиBig Grin

И сега да споделя поредната хубава новина за концерт тази година Smile
AMORPHIIIIS :wub: на 30 октомври 2009 г.
[COLOR="LightBlue"]Seven deadly sins , seven ways to win
Seven holy paths to hell, and your trip begins
Seven downward slopes, seven bloodied hopes
Seven are your burning fires, seven your desires...[/COLOR]
Reply
ViolentBeauty Wrote:Знам, аз Smile Ама като пусках инфото още не беше ясно това! Пък и да ти кажа, нещо много ми намирисва този "фест"...ще го видим, де! А и единствената група която ме интересува на въпросното мероприятие е QUEENSRYCHE. Някак си, обаче не смятам да давам 75 лв. при положение, че два дни след това срещу 100 ще гледам доста повече групиBig Grin

Мда и аз по същата причина не съм си взела билет... Wink

А аз преди 2 мин. получих това в last.fm

По повод осмия рожден ден на списание Про-Рок легендарният вокалист на Iron Maiden Paul Di’anno ще долети специално от Лондон, за да изнесе концерт в столичния клуб Blue Box!

Събитието ще се проведе на 25 септември с любезната помощ на Jack Daniel’s и с медийната подкрепа на Радио Тангра Мега Рок и предаването Фрактура.

Преди Paul Di’Anno ще забият нашите приятели от Smallman и Лавина. Самият Paul обещава да зарадва феновете си с много класики от ранния период на Iron Maiden и собствените си проекти - Di'Anno, Battlezone и Killers. След концерта закупилите билети ще могат да присъстват и на афтърпарти в клуб Black Lodge.

Тепърва ще разкриваме и повече детайли за концерта, изненадите, свързани с него и наградите, очакващи част от феновете, които си вземат билет за шоуто.

Продажбата на билети стартира от 22 април в мрежите на Eventim и Ticketstream. Цената е 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. в деня на концерта.

Благодарим за подкрепата през всичките тези години! Очакваме ви в клуб Blue Box!

Екипът на Про-Рок

Ето това потвърждение чаках Big Grin
Reply
В културния календар на община Берковица вече могат да бъдат видени датите за тазгодишното издания на традиционния фестивал "Беркрок". Те реално са 23, 24 и 25 юли (а не, както е отбелязано към момента 24-26 юлиWink. Засега няма яснота по отношение изпълнителите, но може да се види, че осигуреният бюджет за събитието е 50 000 лв. Миналата година хедлайнъри на последния ден бяха ALCATRAZZ feat. Graham Bonet, по-рано в Берковица са гостували изпълнители като BRAZEN ABBOT и THE EXPLOITED. През 2009-а първите дни ще бъдат с участието на български изпълнители, като на втория ще има по-изявен хедлайнър. За последния ден се преговаря с чужди изпълнители, като името на хедлайнъра ще бъде обявено, когато стане сигурно.

ttp://www.katehizis.com

Дано групите да си заслужават :happy:
Reply
Eeeee, мамка му ! Антракс няма да свирят на Каврана тази година :crying: Вместо тях ще дойдат Едгай, не че нещо не ги харесвам, ама ги гледахме тях + това Тобиас е гейBig Grin Много ме е яд, нещо хич не им върви на Антракс с нашата страна!Confusedad:
[COLOR="LightBlue"]Seven deadly sins , seven ways to win
Seven holy paths to hell, and your trip begins
Seven downward slopes, seven bloodied hopes
Seven are your burning fires, seven your desires...[/COLOR]
Reply
ТИ СЕРИОЗНО ЛИ!?
Не че не харесвам Aнтракс и съжалявам че няма да идват, но Едгай меко казано ги обожавам и точно си мислех че трябва да ги видя ако идват някъде близо около нас! лелеееееееееее ще черпя Big Grin :w00t: Миналия път ги изпуснах, но ето ми го втория шанс Tongue
Reply
Е готино щеше да е да се разнообрази и с малко траш, ама и така става, аз заради Гардиън ще ходя така, че и тях ще ги гледам след като са в същия ден.
Reply
Еднодневните билети за "Kaliakra Rock Fest 2009", който тази година ще се проведе от 1 до 3 юли в Каварна, ще бъдат пуснати в продажба на 7 май 2009 г – веднага след празниците, съобщават организаторите от Община Каварна и "Joker Media". Те ще могат да бъдат закупени в Билетния център на НДК, и в интернет в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Цената на билета ще е 55 лв. и с този билет ще може да се посети само един от фестивалните дни по избор.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

източник - катерзиса
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
4 Guest(s)