Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Концертен Живот 2009
Уф, тия пък 55 лева...уф,уф....нищо, нищо ще се събират има време до 7ми....Някой да иска ръчна тенискаа :eusa_shifty: :eusa_shifty:
И как за Бога ще преживея липсата на Антрааакс!
Reply
поясни ръчна тениска и ще ти кажа ще те спонсорирам ли Big Grin

айде някой да ме води на пазар за палатки моооля
"...and with strange aeons even death may die..."
Reply
т'ва "ръчна" тениска ми звучи плашещо xD хахаха или поне странно еротично хD :laugh::laugh: простея, извинете..
аз сега уговарям баща ми.. ОХ, дано... СКОРПИЪНС :wub:
Reply
Ох, мани аз пак се изказах подобаващо "ръчна тениска" ох, боже Big GrinBig GrinBig Grin .Имах в предвид ръчно рисувана.Ох, колко малко време имам до пускането на билетите, леле ужас, ужас...Big Grin
Reply
HeavenMaiden Wrote:Ох, мани аз пак се изказах подобаващо "ръчна тениска" ох, боже Big GrinBig GrinBig Grin .Имах в предвид ръчно рисувана.Ох, колко малко време имам до пускането на билетите, леле ужас, ужас...Big Grin

не бе, разбрах те, лигавя се просто, не ми обръщай внимание..
Вече са ги пуснали в "Мноо яко" билетите.. аз си поръчах тениска там днес и питах..
Reply
http://vbox7.com/play:8f07cb3e
ИЗВОД:
Довечера не ходете в Blue Box!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
без вокала става Big Grin

днес някой ще ходи ли на Цвете за Гошо Tongue
Reply
Аз към 5 съм там!
[Image: icebruce.jpg]
Reply
ми айде да се разберем с тези, които ще ходят да се видим някъде... примернооо.. в ляво от сцената... до... нещо биещо на очи Big Grin
или където дават бира... това винаги бие на очи!
Reply
Ми аз имам среща с доста народ в началото на парка на главния вход при фонтаните в 5!Smile
[Image: icebruce.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)