Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сайтът Maiden Bulgaria номиниран...
Днес получих е-mail че сайтът ни е номиниран за най- добър MAIDEN сайт за месец Декември според http://www.maiden666.de

Можете да следите резултатите тук
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Aз ще помоля да не се регвате за да гласувате нека, ако спечелим да е честно. Не ми се иска да ни дисквалифицират.Нека видим немските ни колеги как ни оценяват.
Reply
Дам и тез шовинистични французи и италиаци, ако мислиш че няма да гласуват жестоко грешиш !!!
Мисля, че ако всеки от нас си направи по една регистрация и гласува няма да има проблем стига да е САМО една. Но се пак ако държите да не се гласува няма да се Wink
Reply
Аз тъкмо тръгнах да се регвам и гледам предложението да не го правим..
Ами да, наистина е добра идея да видим как другите ще ни оценят, но лично моето мнение е, че не може да се прецени обективно сайт на чужд език, който е непознат за оценяващия..

Все пак за оценяването влияят фактори като информацията за групата, за новостите.. А те немците разбират български, колкото аз немски О.О /БУКВАЛНО нищо не разбират демек/
Reply
The beasT Wrote:Аз тъкмо тръгнах да се регвам и гледам предложението да не го правим..
Ами да, наистина е добра идея да видим как другите ще ни оценят, но лично моето мнение е, че не може да се прецени обективно сайт на чужд език, който е непознат за оценяващия..

Все пак за оценяването влияят фактори като информацията за групата, за новостите.. А те немците разбират български, колкото аз немски О.О /БУКВАЛНО нищо не разбират демек/

Явно не си гладала сайта ни :devilsmiley: казвам го на шега

Има английски, както и френския сайт, само жабарите не ми направи впечатление да имат английски Rolleyes

Та казвайте може ли да се гласува или ще стоим и ще гледаме анкетата само :eusa_think:
Reply
Дано да спечелим честно,Гери е много права!
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Нa равно сме с френския..и водиме пред италианският.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)