Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden в Сърбия `09
Iron Maiden oбявиха дата за Сърбия 10 Февруари с Нико ще организираме отново екскурзия.Билетите тръгват от 11 декември в продажба, така че ако има желаещи свиркайте, ние на 100% ще ходим до там.
Reply
Йесссс!:rockdevil: Значи е напълно възможно да дойдат и тук - както през 2007 г.
And I know of the pain that you feel the same as me...
Reply
Ами Кате да се надяваме,но лощото е, че нямаме толкова голяма зала та да се поберем..а за лятото да се надяваме,че ще направят концерт, но така или иначе ще организираме пътуване,ако се събере достатъчно хора,ако не ще и пътуваме с Нико.
Reply
Говоря за лятото да дойдат. Ще стискаме палци. А иначе мисля, че ще се съберат хора. Абе, в Сърбия с паспорт ли се ходеше или с ЛК?
Reply
За съжаление това е последната дата за Европа. Такаче, който иска да ги гледа да казва, другият четвъртък поръчваме билети. Имайте предвид, че ще сменят 5 песни от сетлиста като добавят от първите 4 албума, и това ще е "пенсиониране" на тези песни.
Reply
Баси сега видях в официалния сайт и сега гледам тука. Невярвам, нечувам, нз просто всичко е :eusa_dance::eusa_dance::eusa_dance::eusa_dance:
Reply
Някакво инфо за кви пари става въпрос?
Reply
Опитвам се да изнамеря инфо, но никъде не намирам за сега.Веднага щом научим нещо повече ще пишем.
Reply
Кхем, ми действайте, че да сядам да пиша на дедо Коледа. Big Grin
А май ще трябва и задграничен паспорт да си правя.Huh
Reply
11 декември ги пускат, значи тогаз най-късно ще знаем, eventim пък доколто знам отговарят за Сърбия за тва и билетите няма се яват проблем Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)