Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
БРИТ За най-добър британски лайв акт
#1
Така чух по БТВ:rockdevil:
Reply
#2
Ъъъъ... лай..., лай... какво?:eusa_think:Big Grin /сетих се какво си имал предвид, де, ама ми стана смешно/
Ето и видео-новината. Да им е честита наградата! Само не разбрах защо пък изненадващо да са я грабнали.
Ето и новината в текст:
Quote: Престижните награди за поп музика BRIT 2009 бяха връчени в Лондон. Зрелищното шоу и церемонията откриха U2, които изпълниха на живо първия сингъл от най-новия си албум – Get On Your Boots. На сцената последователно с живи изпълнения излязоха още Coldplay, Duffy, Girls Aloud, Take That, Kings of Lеon, Ting Tings и Estelle.
Естел (влявоWink пее с “Тинг тингс” на връчването на музикалните награди “Брит” в Лондон. Снимка: Ройтерс
Британската певица “Дъфи” получи три награди “Брит” - за най-добра британска певица, за пробив на годината и за най-добър албум. Снимка: Ройтерс
Британската певица “Дъфи” получи три награди “Брит” - за най-добра британска певица, за пробив на годината и за най-добър албум. Снимка: РойтерсБоно от групата “U2″ изпълнява песента “Get On Your Boots”. Това е първият сингъл от предстоящия им нов албум и с него откриха шоуто “Бритс 2009″. Снимка: РойтерсАвстралийката Кайли Миноуг пее на връчването на музикалните награди “Брит” в Лондон. Снимка: РойтерсПетте момичета от “Гърлс Ълауд” пеят, облечени в розово, на връчването на наградите “Брит” в Лондон. Снимка: РойтерсКрис Мартин от групата “Колдплей” скача по време на изпълнението си на връчването на музикалните награди “Брит” в Лондон. Групата не успя да спечели нито една от четирите си номинации за награда “Брит”. Снимка: РойтерсБританската група “Take That” пее на връчването на музикалните награди “Брит” в Лондон. Снимка: РойтерсАмериканските рокаджии “Кингс ъв Леон” пеят на връчването на наградите “Брит” в Лондон. Групата бе отличена за албум и група от чужбина. Снимка: РойтерсЖенската група “Гърлс Ълауд” спечели награда “Брит” за сингъл на годината с песента “The Promise”. Снимка: РойтерсПевицата Флоранс Уелч от групата “Florence and the Machine” приема наградата на критиката. Снимка: Ройтерс “Пет Шоп Бойс” пеят с фронтмена на групата “Дъ Килърс” Брандън Флауърс (в средатаWink на връчването на музикалните награди “Брит” в Лондон. Снимка: РойтерсЕстел (влявоWink пее с “Тинг тингс” на връчването на музикалните награди “Брит” в Лондон. Снимка: Ройтерс


Duffy се оказа кралицата на вечерта, след като спечели три статуетки BRIT – за най-добра британска изпълнителка, пробив на годината и най-важната – албум на годината – Rockferry. При последното си излизане на сцената тя почти се разплака: „Много ви благодаря. Трябваха ми пет години, за да стигна дотук. Свирих песните си по улиците, по спирките и кръчмите, докато някой ме забележи. Затова… дори и късно – много ви благодаря”.

Най-големите губещи тази година се оказаха Coldplay. Въпреки че до момента Viva La Vida е най-продаваният и най-награждаван албум от 2008-а,те не спечелиха в нито една от четирите категории, в които бяха номинирани.

Друга популярна група – Kings of Leon, победи два пъти динозаврите от AC/DC – в категориите за най-добра международна група и най-добър международен албум.

Elbow взеха статуетката за най-добра британска група, Paul Weller бе обявен за най-добър британски изпълнител.

Феновете на Острова чрез телефонно гласуване избраха The Promise на Girls Aloud за най-добър британски сингъл.

Katy Perry се окичи с титлата най-добра международна изпълнителка. Kanye West пък заслужено бе обявен за най-добър международен изпълнител.

Iron Maiden взеха наградата в категорията за най-добро изпълнение на живо, а Florence and The Machine – наградата на критиката.

Награда за цялостен принос в музиката тази година бе връчена на Pet Shop Boys. Те закриха и церемонията с впечатляващ микс от най-големите си хитове.
And I know of the pain that you feel the same as me...
Reply
#3
Евала на наште момчета!:edtroop::rockdevil:
[Image: icebruce.jpg]
Reply
#4
Видях си грешката, ама не можах да я оправяBig Grin
Reply
#5
http://www.youtube.com/watch?v=Cq4U7olWjMM
Reply
#6
http://www.metalhammer.co.uk/news/11-rea...heir-brit/
http://www.musicradar.com/news/guitars/1...ard-197372
Reply
#7
Аз покрепих момчетата със своя глас!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)