Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
R.I.P Майкъл!
На 25 юни 2009 си отиде един от най-големите изпълнители на всички времена.
Брилянтен шоумен,танцьор и певец.Има незабравими песни в областта на рока с участието на Еди Ван Хален и със Слаш.
Макар че творчествтото му 90% е във сферата на поп музиката и едва ли повечето от нас го слушат често е редно да почетем паметта на един от най-големите.
Аз лично като малък бях доста запален по музиката му и до днес не съм изгубил увлечението си по нея макар да я пускам доста по-рядко от преди.
Със сигурност всеки един от нас има негова любима песен и е потръпвал докато е гледал лунната походка...
Почивай в Мир!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Така е... беше вдъхновение за много... Една от многото ми мечти беше да отида на негов концерт. Е, вече няма как... Въпреки че все си мислех, че той е вечен, беше неизбежно. След всички операции... Обичам музиката му, дори и да не съм я слушала всеки божи ден. Но когато имах нужда да си подобря настроението, той бе неизбежна част от плейлиста на компютъра. They don't care about us.. Поздрав за всички, които някога са го слушали и са били впечатлени :] Почивай в мир, Майкъл!
Reply
Той наистина беше един от вечните. Макар че не сам му от най големите фенове, новината за смърта му беше шок. Почивай в мир, Майкъл !!!
Reply
манете го тоя джако ако за него стаа въпрос
ко ривете само за тоя попкар Big Grin
Reply
EXTREME_METAL Wrote:манете го тоя джако ако за него стаа въпрос
ко ривете само за тоя попкар Big Grin

Ти да не си от онея много "готини" типове наричщи се "трю" ,които се обличат все едно сме 1984 и не признават друга музика ,по-лека от Мейдън?
Ако си от тея спести си коментара.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)