Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Интервю с Paul Di'Anno
На сайта вече може да прочетете най-новото ни интервю, в секцията „IRON MAIDEN WANTS YOU... TO TALK” и то не с когото и да е, а със самия Paul Di'Anno. Имах ме възможността да проведем интервюто минути преди концертът му в София. Благодариме на Про-Рок за възможността да се срещнем с Paul Di'Anno, с когото поговорихме за музиката, за бившите жени и за Maiden.
[URL="http://ironmaiden-bg.com/forums/../pauldianno_interview_bg.html"]За тези които не знаят че има сайт ето ви линк за улеснение
[/URL]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Не си го питал дали има любима песен/албум с Брус!Като му видя коляното не разбра ли,че дори и да ти се ядоса ще можеш да избягаш Big Grin
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Не кико... просто въпроса е глупав... пък и наистина нямаше вмного време.. успях да го питам само малка част от нещата който си бях намислил.. и както виждаш се опитвах да заобикалям темата за Maiden.. ..100% съм сигурен че отговорът щеше да е I dont fucking care Smile
Reply
Нико, чудесно се е получило! Наистина. Съжалявам, че трябваше да ви прекъсна, но времето много подпираше, а и той започна да се изнервя. Материалът за деня, прекаран с Пол ще излезе в следващия Про-Рок. Пол е много як пич, независимо кой какво казва. Вози се в колата ми, слуша музиката ми, вечеряхме, говорихме. Каза много неща, които не съм знаел. Планирам да отида до Сърбия на 18.11. да го гледам пак. Ако има желаещи, можем да организираме нещо групово.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Идеята е супер, но проблема е че ние с Гери на 15 сме в Сърбия, а после на 17 е концерта на WASP .. и не върви някак си поле пак да пътуваме... И на шефовете ми няма да се хареса..особено сега като с тях съм на нож

Определено Paul е жесток човек.. с невероятно уважение към феновете си. Много ми се иска пак да го гледам

Адски се трогнах когато се разплака на сцената когато спомена Клайв.. дори по време на интервюто когато говореше за него си личеше че му е гадно.. Прекрасен човек...

Стиф имаш лу усещане, че това му е последно турне?
Reply
Така изглежда... макар че той едва ли мисли така, щом ще записва нов материал.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Reply
Стиф хвърли едно око да видиш какво става в коментарите от вчера и днес
Reply
Нико, Гери, оставете я тази. Съвет. Ще ти пиша на лична.
Reply
Ехх и моя въпрос го има Smile . Дали бил се съгласил при последен концерт на Мейдън да участва с тях ..
Reply
Всичко вече придоби смисъл ... спорът е приключен :rockdevil:

Айда планираме къде да гледаме Пол пак.....
Аз наистина да си призная не очаквах да е толкова земен и .. най забавното беше че докато си говорихме с нго при всяка псувня се обръщаше към Гери и се извиняваше Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)