22nd October 2009, 10:38
(This post was last modified: 22nd October 2009, 11:46 by Dragontear.)
Хайде малко по рано от официалното да обявя тук
Значи на 29.10.2009 (четвъртък
сайтът и форума ни навършват 2 (с думи ДВЕ!) години. През които мисля, че свършихме невероятно много неща и постигнахме много. Най-малкото имахме възможността да се запознаем един с друг. Да не говорим за пътувания, срещи и какво ли още не.
Мисля че това е един много добър повод да се съберем и да си се почерпим и отпразнуваме този Юбилей
Място както винаги ще е The Black Lodge в 20:00 на 29.10.2009 (четвъртък
.. Ще се радвам да видя всички ви и някой които не съм виждал
Знаете че там винаги сме правили унищожителни Мейдън Вечеринки.. Тази няма да бъде изключение
Очаквайте скоро и плакатът
Значи на 29.10.2009 (четвъртък
сайтът и форума ни навършват 2 (с думи ДВЕ!) години. През които мисля, че свършихме невероятно много неща и постигнахме много. Най-малкото имахме възможността да се запознаем един с друг. Да не говорим за пътувания, срещи и какво ли още не.Мисля че това е един много добър повод да се съберем и да си се почерпим и отпразнуваме този Юбилей
Място както винаги ще е The Black Lodge в 20:00 на 29.10.2009 (четвъртък
.. Ще се радвам да видя всички ви и някой които не съм виждалЗнаете че там винаги сме правили унищожителни Мейдън Вечеринки.. Тази няма да бъде изключение
Очаквайте скоро и плакатът
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
All the evil seems to live forever...

... дори още имаме такъв скин за форума.. тях предпочитам да ги оставям защото някои хора свикват...
![[Image: postermaidennightmid.jpg]](http://img16.imageshack.us/img16/8114/postermaidennightmid.jpg)