Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Още сме живи!!! :)
Тиа дето пускат слухове да си гледат работата:finger2:
Reply
Нико, сайта е супер! Дано се развива още повече и дано още повече фенове се присъединят. Аз съвсем случайно разбрах за фен клуба и адски се радвам, че се присъединих. Мисля, че с малко повече разпространение и информация ще е по-добре, защото съм сигурна, че out there има и други, които все още не знаят... С общи усилия ще станеSmile :edtroop:
Hooks in you, hooks in me...
Reply
Пичове кога ще добавите новия албум в секцията "Албуми" на групата със съотетните подробноси по него!Ако трябва да помагаме с каквото можем??!?!:rockdevil:
Reply
jorro Wrote:Пичове кога ще добавите новия албум в секцията "Албуми" на групата със съотетните подробноси по него!Ако трябва да помагаме с каквото можем??!?!:rockdevil:

Ще си позволя да отговоря. От известно време се работи върху нов сайт на фен-клуба, затова и този се актуализира по-рядко от нормалното. Просто няма смисъл да се качват нови неща. Има вече подготвени материали. Проявете още малко търпение и нещата отново ще се задвижат, дори на по-високи обороти. Smile
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Оооо, това е великолепна новина!Стискам палци тогава!:eusa_clap:
Reply
Има още работа по новия сайт .. но Илиян даде доста изчерпателен отговор...

Наистина няма смисъл вече да ъпдейтвам стария сайт .. единствено новини пускам ако има нещо

Съсредоточили сме цялото време върху новия и се опитваме да го пуснем на 150% със всички материяли които имаше на стария + нови
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Илиянеее, Илиянееее човек една изненада не може да направи.
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Илиянеее, Илиянееее човек една изненада не може да направи.

Ъъъъъъъ. Ами, то това не се ли знае от 90% от хората. Big Grin Ако трябва трийте поста. Big Grin
Пичът до колкото си спомням е от скоро във форума, така че трябва да се отговори на питането. Не трябва да се губи ентусиазма на хората, които се интересуват и искат да видят повече неща на сайта Smile
А и... нали точно поради подобно забавяне преди по-малко от година, тръгнаха въпросните слухове довели до създаването на тази тема. Big Grin Изненадите няма да свършат. Smile
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Ми почти никой не знаеше. Знаеха само приближени хора. И поради това забавянето не ни притесняваше, а сега сметни как трябва да работим, за да направим вече възможно най-бързо нещата. Сега вече всички знаят и ще чакат, но на кой ще му се чака да види резултат след 3-5 месеца? Confusedleep:
Reply
Аз мога да чакам, а вярвам че щом каузата е за хубаво всички ще можем да потърпим (хубавите неща стават бавноWink, колко са те... няколко месеца Big Grin, надявам се в началото на следващата година с новия късмет и новото начало да посрещнем и новия сайт на фен клуба!Феновете заслужават това, Айрън Мейдън още повече, така че съм с вас!:eusa_clap::eusa_clap:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)