Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Още сме живи!!! :)
Хахде и аз ще напиша нещо Smile

Както всички преди мен писаха работи се по изцяло нов сайт с много повече функции и възможност да се разраства още повече

Миналия сайт ми отне 2 години за да га направя
а сега се налага да го пренаправя отначало и става за доста по кратко време... (благодаря за помощатта на тези които се включихаWink

Дейността на фен клуба за момента също е на HOLD не приемаме нови членове защото новите тениски и неща които сме планирали не са готови, но скоро ще бъдат

Напълно разбирам че в момента изглежда сякъш всичко е изоставено но в съвсем скоро време всичко ще заработи по съвсем нов начин и на по бързи обороти

Сайтът вече стана и прекалено голям и посещаван за да седи на домеашен компютър пригоден за сървър .. и затова ще бъде преместен на напълно функциониращ голям сървър с поддръжка което гарантира повече достъпност и няма да е оffline дори за минута

Сами разбирате че това изисква много време и работа а аз имам само 2 ръце и един мозък. Работя и по 8 - 9 часа (а понякога и 10)на ден и в момента ми е супер натоварено и в работата. И затова не обръщам внимание на Skype. Вас ви моля да проявите малко разбиране и търпение.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Успех НИКО желая ти да завъшиш новият сайт без проблеми.:eusa_clap::rockdevil::edhorns::eusa_dance:
Reply
Нико, нз друг за какво те търси в скайп, но аз те търся за да те питам, кога трябва да ти пратя членски внос(аз и Петър от ВелинградWink за 2010, щото нещо му изпуснах края, кога трябваше да го платиме :Smile

иначе, напълно те рабирам. знам какво правиш за този сайт и този клуб, и те подкрепям напълно. с каквото мога ще помагам Smile
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Благодаря ти Гери за информацията наистина съм щастлив да прочета подобно нещо! Знам колко е трудно да се работи в камерен състав дет се вика и ако имах и най малка представа как се прави саит бих помагъл с квото мога наистина.Сори за безспокойството което ви причиних Big Grin ! :rockdevil: ПОЗДРАВИ НА ЦЕЛИЯТ ЕКИП КОЙТО СЕ ЗАНИМАВА С ТАЗИ ИДЕЯ ! И ПЕРСОНАЛНО НА НИКО ! ЗНАМ ОТ ПРЕДНИ ПРОЕКТИ ЧЕ КАТО СЕ ЗАХВАНЕ С НЕЩО ГО ИЗПИПВА ДО КРАЙ !! UP-THE IRON,S :edtroop:
:rockdevil::devilsmiley::edflame:
Reply
Искам да изкажа огромни благодарности и адмирации на Илиян. Правя го "публично", защото искам всички да разберат колко полезен, добър, работен и ..и...нямам думи просто. Илияне можех да ти пиша в скайп, но реших тук пред всички да ти благодаря, за помоща която оказа. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ .... няма да останеш само с това.
Reply
Нова информация за сайта....Вижда му се края, Бг версията е готова.....:rockdevil:
Reply
Това е супер, браво на всички замесени в това прекрасно начинание.С нетърпение очаквам а вярваям и всички останали изгарят от желание да видят новия сайт.Само напред и нагоре...:eusa_clap:
Reply
jorro Wrote:Това е супер, браво на всички замесени в това прекрасно начинание.С нетърпение го очаквам, а вярваям и всички останали изгарят от желание да видят новия сайт.Само напред и нагоре...:eusa_clap:
:eusa_clap::eusa_clap:
Reply
UP THE IRON:rockdevil::eusa_dance::eusa_clap::edhorns:
Reply
Ами .. приятели
Мога да кажа че вече сме на последната права. BG сайта е готов и Английската версия е въпрос на дни да се довърши

В момента правя и някои тестове по прехвърлянето на базата на форума
Имайте предвид че тези дни може форумчето ни да е малко тромаво
или да изникват странни еми като Test123 Smile

Очаквайте съвсем нова визия на сайта

Предупреждавам от сега че когато всичко е готово ще има период от няколко дни в които няма да има нито сайт нито форум , а един огромен брояч на сайта отброяващ оставащото време до стартирането на сайта
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)