Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011
Реших да пусна тази тема за да обсъждаме всичко за наближаващото турне на Maiden...

Нека тук споделяме кой - къде иска да ги гледа и евентуално да сформираме пак нещо всички

впрочем аз от известно време долавям разни слухове циркулиращи вече година за Maiden в Каварна....

Даже с Владо се хванахме на бас...

А днес получих много странен мейл от Румънския фен Клуб
кратък и ясен... само да кажа че румънците са доста вътре в нещата както са и хърватите

Quote:don't give UP! (THE IRONS). Maybe in Kavarna on summer...... Respect from Romania.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
човече, направо ме хвърли в някъв транс, няма да мога да спя спокойно тая вечер хаха. иначе съм навит за някоя съседна д-ва Smile
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Да има още малко повече яснота само.Ако не са в Каварна,Гърция,Румъния или каквото е там,ще се ходи на запад.Няма начин Big Grin Скъпо ,не скъпо ,това е положението.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
--------------------------------------------------------------------------------

http://uk.sonispherefestivals.com/
Засега сме двама.
Има удобни и изгодни полети за феста от София:
най -тънки на тоя етап са wizzair 240 лв. двупосочен
Tръгване на 30.07. в 6:00 и кацане 7:25 местно време
връщане Лондон(ЛутънWink-София на 2.08. 21:55.
Феста почва на 30.07 и продължава на 31.07. и на 1.08.
летището е близо до мястото на провеждане,но за повече инфо
направо офиц.сайт
UP THE IRONS!!!
п.с. в каварна ще са около 20.07. концертите,но май ще наблегнат на повече и по-семпли групи,отлколкото на 2-3 големи.Говори се и за банди с жени вокалистки за един от дните...
иначе се говори за MAIDEN,но според мен в каварна няма да е-по много причини...
Reply
Има редица технически причини, които правят невъзможен концерт на Мейдън в Каварна. Горе-долу знам какво ще има там, колко дни и прочие. Ако е такова наистина, пак ще го пропусна този фестивал.
За момента съм за UK, може би Wacken и GMM /но и там е слабо засега/.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Нико, възмутен съм, че си написал МЕЙДЪН с малка буква! Tongue

Иначе сериозно - през 2010 искам задължително да посетя поне един концерт на Мейдън, а ако дай Боже имат и в БГ - може и 2! И със сигурност най-яко ще е ако пак се организираме всички заедно да отидем! Smile
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Продължавам да твърдя, че няма да дойдат на Каварна, не че не ми се иска, но не мисля че има как да стане там.
Тази година мисля да посетя това : http://www.mastersofrock.cz/www/index.php?lng=en
като ако Мейдън минат наблизо отивам и там.
Все още няма обявени групи за България, Гърция, Турция и Румъния за Sonisphere, въпреки че малко ме съмнява, но ако все пак има участие на Мейдън за някои от тези държави, ще направя всичко възможно да се замъкна.
А за по - горното, някой ако е навит за Чехия... следващия месец ще поръчвам билети Smile :rockdevil::rockdevil::rockdevil:
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with
The slaughter of innocence
And I will pray for her.
I will call her name out loud.
I would bleed for her.
If I could only see her now.

Circle of fire my baptism of joy at an end it seems
The seventh lamb slain, the book of life opens before me.
And I will pray for you.
...Some day I may return.
Don't you cry for me
Beyond is where I learn.
[/COLOR]
Reply
За мен знаеш. Отивам заради ACCEPT в Чехия :rockdevil: :rockdevil:
Reply
Всъщност като се замислите защо пък точно мейдън да не свирят в каварна.. какви ли не други групи напълниха всичко и са дълеч по притенциозни ... Да речем онея пикли от Motley crue имат абсурдни изисквания от сорта на стаите им да са с черни тапети да се возят в отделни лимузини и девственици да им правят линиите с кокаина... но пак свириха там

По мое наблюдение Scorpions имаха около 30,000 на оня стадион
Колкото Maiden тук в София

Някои хора казват на стадион Калиакра ... селска нива ... но този стадион в сравнение с "ОБОРА НА СРЕДАТА НА Селска нива" (стадион ЛокомотивWink
е идеален

Пък и колко очаквате да съберат Maiden тук отново?

Какви са според вас факторите които възспират такъв концерт?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Dragontear Wrote:Какви са според вас факторите които възспират такъв концерт?

Каса бира и мъжка любов Smile
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with
The slaughter of innocence
And I will pray for her.
I will call her name out loud.
I would bleed for her.
If I could only see her now.

Circle of fire my baptism of joy at an end it seems
The seventh lamb slain, the book of life opens before me.
And I will pray for you.
...Some day I may return.
Don't you cry for me
Beyond is where I learn.
[/COLOR]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
4 Guest(s)