Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011
guberman Wrote:Така е прави сте.Но в този ред на мисли,защо сте ултраси на Maiden?
Та нима те не са пенсионери отдавна....Я си пуснете Never neverland
на Annihilator,ебаси благия трашец.Наздраве пичове,музиката е или
хубава или скапана.Радвам се,че ние тук сме фенове на първата:rockdevil:

Аз не отричам старата музика. Но не може само тя.
Ако афишът на кино "Арена" е само с класически филми от 60те и 70те,това няма да прави тея филми по-лоши по никой начин.
Ама е смешно оттогава до днес да има около 10тина нови Джеймс Бонд-а ,а ние още да си гледаме тея с Шон Конъри,нали?
Че са класика,класика са.Спор няма.Но в един момент е смешно по света да гледат и да се вълнуват от новия Бонд ,а ние да си киснем на старите.Независимо дали са добри или не.

В тази връзка,за да не е офф-топик това,ще кажа.
Както беше през 2007,така живот и здраве,догодина ако Мейдън свирят тук,всичките втръснали трюта ще започнат да пищят защо я нямало оная или еди-коя си песен,а са свирели новите.
Нима The Talisman е по-лоша от Flight of Icarus или The Clairvoyant?
Не е,просто видиш ли,тя е от 2010,а ние си искаме класическо хеви,вкаменено някъде в 80те,както и задължително поне веднъж в годината Блеки ,който е на 54,да се гримира като развратна пуберка и да излезе да ни порадва.
Групи като Аведджъд Севънфолд,Мюз,Алтър Бридж и т.н Тях кучета ги яли.Не струват.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
guberman Wrote:Така е прави сте.Но в този ред на мисли,защо сте ултраси на Maiden?

Малко оффтопик се получи, но все пак не виждам къде е противоречието между двете. Когато любимата ти група е на 35 години, значи не можеш да слушаш нови банди, така ли? Да замръзнем във времето тогава... Ако е наистина така, то Maiden нямаше да повлияят нито една нова банда. А в момента има доста нови банди, които се влияят от тях, но не звучат като тях.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Аз в интерес на истината от старите банди слушам само MAIDEN другото никога нем е е грабвало бледнеят ми някак си

Кефя се на все повече млади групи (под млади имам предвид създадени след 97-98) Big Grin

И както каза Stiff вече единственото нещо което може да ме спре да ги гледам е ако не мога да си пусна отпуска Smile

Аз дори и SLIPKNOT не искам да видя за мен са гадна банда, но бух с удоволствие гледал Bring Me The Horizon, Bullet For My Valentine, Avenged Sevenfold и други такива подобни ЕМОционални банди Въпреки че са ми много различни от това което харесвам

Бих искал да гледам банди като Sonata Arctica, Dark Moor, Pyramaze, Arch Enemy, итн
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Хайде и аз да се включа малко, значи миналата година в "Про Рок" имаше статия за различните фенове на нашата музика, при нас е тошовския метъл, Стив знае за какво иде речWinkНаздраве!
Reply
Аз пък не съм съгласен с последните постове.
Искаме да идват, защото не сме ги гледали когато трябваше.
А музиката на всички тези банди си е чиста класика.
Reply
И ти си прав,но рано или късно ще трябва да се превъзмогнем.
В противен случай винаги ще сме изоставащи.Навсякъде.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Моля ви не се отклонявайте от темата. Отворете си тема и спорете за новите групички. Smile
Reply
Сега видях в един форум, че най-вероятно датата за Гърция ще е на 15ти или 16ти юни...
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Аз сънувах,че обявяват самостоятелна дата за Белград или Букурещ. Би било чудесно. Confusednivel:
Май, ще ги гледаме тук, в Гърция и в Турция. Вече търпението ми се изпарява.
Reply
Днес получих съобщение от един познат в гърция и той сподели че по форуми и разни сайтове се говори за концерт на Maiden в Гърция

и датата е 15 или 16 Юни .... което ще рече че и нашата датта ще е наоколо
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
4 Guest(s)