Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011
Morticia Dickinson Wrote:Аз сънувах,че обявяват самостоятелна дата за Белград или Букурещ. Би било чудесно. Confusednivel:
Май, ще ги гледаме тук, в Гърция и в Турция. Вече търпението ми се изпарява.

Щом ти си сънувала да купуваме билетитеSmile)))И аз вече ще пукна не се издържа...Big Grin:edtroop:
[Image: icebruce.jpg]
Reply
http://rockwaynews.blogspot.com/2010/12/...aiden.html

Аз преди малко го прочетох! Много добре се получават нещата, сега като обявят и при нас и купонът е пълен!:rockdevil:
"...and with strange aeons even death may die..."
Reply
За българския сонисфиър се говори , че ще са следнитре имена Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Motorhead, Slipknot, Avenged Sevenfold, Bring Me The Horizon
Но това са слухове!Ако се окаже вярно за Ози, значи Gus G. Направо си ни е го казал. Някой го беше попитал дали скоро ще го видим пак и той беше, отвърнал по-ранно от колкото предполагате.

Сега остава да чакаме да видиме.
Reply
Morticia Dickinson Wrote:За българския сонисфиър се говори , че ще са следнитре имена Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Motorhead, Slipknot, Avenged Sevenfold, Bring Me The Horizon
Но това са слухове!Ако се окаже вярно за Ози, значи Gus G. Направо си ни е го казал. Някой го беше попитал дали скоро ще го видим пак и той беше, отвърнал по-ранно от колкото предполагате.

Сега остава да чакаме да видиме.

Морти, недей да си играеш с мен. Avenged Sevenfold и Bring Me The Horizon... are you fuckin kidding me?!?!?! Дори не смея да си го помисля, че може да се осъществи. :rockdevil:
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Както казах, това е слух..ще видим дали е така.
Reply
Малииииииии, таз година ще се мре, баси. а дано да са тез групи :rockdevil:
към края на месеца ли, ще обяват датите за БГ сонисфиър?
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
О, да, имах предчувствие за A7X :happy:
Reply
A7X в момента са без барабанист и ми е любопитно с кой биха свирили,Портной приключи с тях!!!Иначе ако са тези групи аз бих умрял направо от кеф!!! :rockdevil:
Reply
vladistz Wrote:A7X в момента са без барабанист и ми е любопитно с кой биха свирили,Портной приключи с тях!!!Иначе ако са тези групи аз бих умрял направо от кеф!!! :rockdevil:

След 2 седмици започва Северно-Американското им турне, така че ще разберем каква е ситуацията...

А иначе дори само четири или пет от тези групи да дойдат(Мейдън и Слипнот като че ли вече са сигурниWink, това ще е предпоставка за страхотни 2 фестивални дни.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
A7X-Ей тея "келеши" и аз искам да ги видя,ама много искам.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
5 Guest(s)