Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011
Много голяма да.Първото соло на Мейдън,което научих е от тази песен.Като бях по-малък, Фиъра твърдо ми беше най-любимият албум
и общо взето повечето песни от там имат сантиментална стойност за мен,същото е и с Брейва.
За щастие поне от него ще имам възможността да чуя повечкио песни,живот и здраве.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
EvilDev Wrote:Съгласен съм. Преди El Dorado тълпата трябва да е възможно най-екзалтирана, защото в противен случай Maiden рискуват след El Dorado някой от феновете им да заспи. Big Grin

Ами като гледам лайф-ове на песента не виждам как някои може да заспи на нея, освен, ако не е някой, който е способен да заспи на всяка пост-2000г. песен.

Кико Wrote:Ако извирят Afraid to shoot strangers и малко по-късно Blood Brothers ,официално ще се прострелям след концерта,за да знам,че съм умрял на върха на щастието си!

Е, това не е много вероятно да се случи в скоро време, така че няма да ти се налага да правиш това.... за сега. Big Grin
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Абе може и да е споменато, ма защо Брус е с тениска на Psych Ward Rolleyes
http://www.youtube.com/watch?v=vzyY-dWScTw
Reply
От три дни се радвам на DVD-то от SAN ANTONIO TEXAS 6-12-2010.:rockdevil: Като стигна обаче до третото парче и се опулих:eek:
IRON MAIDEN SET:

1.WICKER MAN
2.GHOST OF NAVIGATOR
3.WRATHCHILD:edrool:
4.EL DORADO
5.PASCHENDALE
6.REINCARNATION...
7.THESE COLORS DONT RUN
8.BLOOD BROTHERS
9.WILDEST DREAMS
10.NO MORE LIES
11.BRAVE NEW WORLD
12.FEAR OF THE DARK
13.IRON MAIDEN
14.# OF THE BEAST
15.HALLOWED BE THY NAME
16.RUNNING FREE
BONUS - PULL ME UNDER

Очаквах да видя и чуя Brighter Than A Thousand Suns Blush
Очаквам с нетърпение още 2 DVD-та от турнето The Final Frontier World Tour:edtroop:
Up The Irons!
Reply
Morgoth Wrote:Абе може и да е споменато, ма защо Брус е с тениска на Psych Ward Rolleyes
http://www.youtube.com/watch?v=vzyY-dWScTw

Морги,защото оттам са го извадили за турнетоSmile)))))))
Ей,майтапя се да не ме линчувате сега!:rockdevil:
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Това е част от ревюто на американския кореспондент на Metal Hammer - Chaos, за концерта на Maiden на 14 юни в Денвър. Част от тайната на Брус...

"Alright, so you want to know how Dickinson can consistently pull off indisputable and faultless vocal prowess while enduring an aerobic workout for two plus hours on stage? Shortly after Maiden arrives at the venue, Bruce straps on a pair of roller blades and proceeds to sing aloud at full volume the COMPLETE setlist while roller-blading at full tilt. Maybe he is human… it’s just his dedication and determination that is inhuman."

Лично аз това го научавам за първи път и много ме впечатли, затова реших да го споделя с вас.

Цялото ревю.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Нарочно изчаках да мине и снощния концерт в Торонто, в който според ротацията би трябвало да се изпълнява Paschendale, но... Paschendale не беше свирена за трета поред вечер, когато и се полагаше това право.
В интерес на истината и трите концерта са на територията на Канада и не знам дали има нещо общо. По-скоро не. Очакванията, че ще чуем, както Dance of Death, така и Paschendale в Унгария и Румъния малко се изпаряват... поне за сега.

А всичко се развиваше толкова добре, още повече след като във втория епизод на IMTV за турнето, Rod Smallwood похвали Nicko, че е изсвирил Paschendale правилно на концерта в San Bernadino. Big Grin

Тези, които все още не са гледали този епизод, могат да го направят тук.

А да, за малко да забравя... При следващото гостуване на Maiden в България, разпъваме бутка за сладолед пред Хилтън!!!
Nicko няма да ни се измъкне. :devilsmiley:

Big GrinBig GrinBig Grin
Reply
Тва със сладоледа го подкрепям,тоя път и ние ще ги видим!!!А не само някви случайни пикли!
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Вчера точно това си говорихме с Джими че Maiden няма да свирят Paschendale в Канада порати количеството канадци които са били избити там.. И това им е доста мъчна история
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Dragontear Wrote:Вчера точно това си говорихме с Джими че Maiden няма да свирят Paschendale в Канада порати количеството канадци които са били избити там.. И това им е доста мъчна история

Това не го знаех... Значи си има логично обяснение.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
4 Guest(s)