23rd September 2010, 20:31
Morticia Dickinson Wrote:Friday July 1st - Gothenburg Ullevi Stadium, SWEDEN
Wednesday July 6th - Oslo Telenor, NORWAY
Friday July 8th - Helsinki Olympic Stadium, FINLAND
PLUS June 30 - July 3 -Roskilde Festival, DENMARK
Аз се блазня много на финландската дата и норвежката. Чудя се дали да се прежаля и да събирам пари за някоя от тези дати.
В един друг форум имаше запитване към хора от Скандинавието от страна на един американец, кой от тези четири концерта биха препоръчали най-горещо за посещаване. И отговора беше в Гьотеборг. Аз също си мисля, че там е най-подходящо като цяло. Мейдън са великани в Швеция и всички знаем каква е атмосферата на техни концерти там. Има го и другия момент, че може би концертът там ще се разпродаде дооооооста бързо.
Финландия.... Да, вторият фаворит. На тазгодишния Сонисфиър положението е било уникално като самите Мейдън си казаха, че концертите там и в Швеция са били най-добрите в Европа тази година.
Датата в Норвегия е единствената от тези четири, която е в зала. Това за някои си е голямо предимство, за да може да се види светлинното шоу в пълния му блясък. Залата събира 25 000 души на концерти.
За фестивала в Дания не мисля въобще да обсъждам положението.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast