Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011
лично мен, пък повече ме блазни датата за Лоднон, ама ще изчакам да видя всички дати за Европа, и тогава ще си правя сметки вече Smile
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
И аз съм за една екскурзия в Лондон. Дайте да се събираме. Гледах в Изиджет 150-160 евро някъде билета, струва ми се много при положение, че се купува повече от половин година по-рано, така че не е зле да се погледнат и другите авиокомпании. Аз почвам да спестявам. Има ли и други навитаци?
Reply
Аз няма да бъда по това време в Англия.
Преди седмица гледах Hellyeah/Avenged Sevenfold/Stone Sour в NIA и залата си е впечатляваща,но не повече от Белградската арена.Капацитетъ и е около 13,000.

По това време,бих се върнал до Аннглия,единствено,за да ги гледам в О2 в Лондон.Първо ще е по-евтино като път и второ,наистина ще си струва.
Залата в Нотингам не е нещо особено.Наскоро я посетих и не мисля,че би си заслужавало разходите,за да видим Мейдън там.Най-малкото Нотингам е пусто градче,в което няма почти нищо какво да се гледа или прави.

По-добре да се инвестира в европейските дати и дано да дойдат в България.
До Англия си струва,само ако е за Лондон в О2.Всичко друго ми се вижда излишно.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Хора, мисля че трябва да обсъдим Англия. Тези, които искат да ходят до там нека си кажат, за да видим къде, кои и дали ще ходим заедно или разпокъсано.

Quote:И за да няма разбрали..... Екскурзии организирани от Фен Клуба ще се органиират и обявяват след като Мейдън обявяват Европейските си дати. Всички официални екскурзии ще се обявяват като новина на сайта. Пътуването до Англия би било единствено и само фенско пътуване и никой не е задължен да пътува с нас.
Паак повтарям...всяко едно официално организирано пътуване ще се обяява на сайта и то след като групата сложи БЛИЗКИТЕ СИ дати до България.. (примерно хърватско,румънско,сръбско,турско,гръцко.)
Reply
Ние сме двама ,които искаме да ходим (ако сме живи до тогаваWink.При всички случаи,ако някой се докопа до инфо за евтини билети ще пише тук,надявам се,така ще сме заедно,но в момента лоу кост билетите са с много високи цени и смятам ,че след нова година ще е по изгодно да се резервира полет.Някои компании съвсем скоро пуснаха разписанието за лятото на 2011г. и чакат някой да клъвне на високата цена.
Така че още е рано за Лондон.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Жалко, че май не се очертава скоро да обявят останалите дати, за да може човек да си направи правилно разчета, особено ако иска да ходи и на други концерти по това време.
Иначе билетите ги пускат на 20ти. Аз лично съм за пътуване до Англия като предпочитанията ми са за Лондон и Бирминган. И по-скоро клоня за Лондон, заради по-лесната логистика. О2 е наистина фамозна зала, но пък като че ли искам да видя Мейдън в някаква по-пасторална обстановка, която прeдполагам, че може да се получи в Бирмингам. Едва ли ще мога да си позволя 2 дати в Англия, така че по-скоро Лондон.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Аз днес си получих кода за предварителната продажба за шоутата в UK. В момента продават билети само на членове на фен клуба. На мен обаче ми е рано да правя такива планове. Все пак европейските дати още не са обявени, а ако слуховете излязат верни, то Maiden ще бъдат не само на нашия Sonisphere, ами и на околните, което ме урежда по-добре. Така че ако някой му трябва код и линк за билет, да свирка.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
На турския и румънския ще свирят ... но мисля че и самостоятелен в Атина
Reply
Аз за това искам да обсъдим къде да ходим или ще ходим отделно..защото Мейдън на фестивал :finger2:...никога повече. Най-ужасната грешка. Айде тук си е тук..няма да има проблеми, както и в Румъния, но не ми се дават пари за да гледам 99% същите групи и в Гърция , и в Турция.

100 % и при всякакви положения до Румъния ще се ходи фестивал, не фестивал. Колкото за другитре държави се разубедих. По-хубаво да идем до Хърватско (напримерWink, ако ходят там. Защото нито турско, нито на гръцко Сонисфиър си заслужава. Така че ще изчакаме да видим останалите европейски дати. Ето защо Англия ми се струва все по-примамлива (неорганизираноWink.
Reply
Аз да кажа, че турският Sonisphere тази година беше много по-добре организиран от нашия. Феновете там (не само на метъла, а на всичко, което може да има някакви феновеWink са абсолютни фанатици и правят неповторима и дори малко плашеща атмосфера, но в същото време са тотален противовес на унгарските маймуни (тоест, не се блъскат/ритат/мачкат, просто вдигат много шумWink, тъй че нека Турция не отпада като вариант. Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
4 Guest(s)