17th November 2010, 00:55
Стифф, мерси за информацията. Интересно е, че разделят трибуните просто на двете нива, а няма отделни категории билети за отделните блокове. :eusa_think:
Ае само на мен ли леко почна да ми дотяга от тези непрестанни банери и прочие. Със сигурност се прави с цел, ама на мен ми омръзна.
Мениджмънта вместо да се занимава с тези глупости да вземе да наеме един свестен уеб програмист и най-накрая да се оправи сайта, който си стои така от 100 години. Същите сайтове малките япончета ги правят в училище във втори клас. Пълен смях.
Иначе... чакаме да дойде и нашия ред за датите.
Ае само на мен ли леко почна да ми дотяга от тези непрестанни банери и прочие. Със сигурност се прави с цел, ама на мен ми омръзна.
Мениджмънта вместо да се занимава с тези глупости да вземе да наеме един свестен уеб програмист и най-накрая да се оправи сайта, който си стои така от 100 години. Същите сайтове малките япончета ги правят в училище във втори клас. Пълен смях.
Иначе... чакаме да дойде и нашия ред за датите.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast