Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011
Концертът в Москва наближава все повече и сокро ще разберем сетлист, мърч, турбук и всичко останало.:rockdevil:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
ООО да още малко остана ... дочух че и в близките 5 дни ще е ясно и кой ще е на българският Sonisphere.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Надявам се наистина да са 5 дни, защото вече мина края на януари...
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Аха,да не кажем че е февруари.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Според мен,причината се крие в това, че в България вкусът на повечето фенове е меко-казано странен. Като се има предвид,че миналата година Менуор идваха и се наложи да свирят на сцената след групи като Alice In Chains и Stone Sour,които във всяка нормална държава са възприемани доста по-високо от "кралете", нищо чудно и тази година да има нещо такова,което да предизвиква забавяне.
Не че слушам Слипнот или някоя от другите нови банди,които са анонсирани,но като съдя по коментарите в Катехизис относно групите,обявени за останалите държави,където ще се проведе Сонисфиър,ми се драйфа.

"Ее как така Моторхед ще подгряват Слипнот?" . "К'ви са тея Bring me the horizon?" и т.н

В интерес на истината, Моротхед свириха в Бирмингам преди 2 месеца и концертът им се проведе в клуб за 500 човека,докато ако СЛипнот дойдат,съмнявам се да свирят пред по-малко от 10 000. Не поставям Моторхед пред Слипнот,не ме разбирайте погрешно.Леми е Бог,но всяко нещо си има време и място. В България това още не сме го разбрали и затова сигурно Болкан в момента се чудят кой съвременник на Ковърдейл да докарат още, за да продадат нещо.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Кико, защо изобщо четеш Катамензис? Не си давай зор. Там хъркат най-големите хралупи и псевдоинтелигенти на нашенска земя. Ночинът им на изразяване е като от роман на Вазов. Обичат да казват неща като Сабатон-я, думи като "витиеват" и най-вероятно се мажат със свинска мас и тичат в горите нощем с мечове в ръце. :rockdevil:

Иначе, Брус даде инти за руско списание и каза, че в новия сет ще има 4 парчета от новия албум. Да видим...
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Кико стига размива темата .... следващия път ще ти изтрия поста....
Нали имаме друга такава тема

^Само 4?? Незнам дали ме разочарова или радва това
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Със сигурност ще откриват със Сателита,после вероятно Ел Дорадо и остават според мен Coming Home,The Talisman или WTWWB.
В интервю за една канадска медиа,дадено лятото,Брус спомена колко емоции му носи пеенто на Талисмана и колко обича да я пее,така че не смятам,че ще я подминат.Coming Home също не ми се вярва...

Инак,ако се замисля,по-добре ще е да жертват Ел Дорадо,но не вярвам,тъй като до момента е практика още от 80те,да отварят с първите две песни от актуалния албум.Може би само по време на турнето на 7-мия син това правило е леко нарушено,тъй като ако не се лъжа Infinite Dreams я изпълняват четвърта в сета,ако не се лъжа.

Ще видим...
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
stiff Wrote:Иначе, Брус даде инти за руско списание и каза, че в новия сет ще има 4 парчета от новия албум. Да видим...

Хмммм. Не ме кефи особено това. Ясно е, че The Final Frontier и El Dorado ще са вътре. И след това най-вероятно Coming Home и The Talisman... Аз се надявам на поне 5, та дори 6 песни, защото в противен случай няма вариант да чуя любимата ми песен от албума - Starblind.

Ясно е, че ще е добре El Dorado въобще да не я свирят, само че историята, да речем с Wildest Dreams, не ни дава повод за такава надежда.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Кико Wrote:Според мен,причината се крие в това, че в България вкусът на повечето фенове е меко-казано странен.

Не бих казал странен.Просто когато тези групи са били на 20-30г ,т.е. в разцвета си, сме нямали възможност да ги гледаме и да им се радваме по концерти и фестивали,докато в Бирмингам ги гледат вече 30 г и нормално да са втръснали на хората и да предпочитат новото ...Пък и моя/твоя вкус едва ли се определя от това какво харесва Джон от Англия или Америка. Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
4 Guest(s)