Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
За кой изпуснат концерт Ви е яд най-много?
E,kak koй ? Този,отложеният на Мейдън в София 2000 Blush Поради много,много причини:

Тогава не можехме да ги гледаме когато си поискаме на компа/ДВД.Не можехме да пътуваме където и когато си поискаме ,само и само за да ги гледаме.99% контакта ни с тях беше само слушане,визуалният контакт беше на снимки и тук там някоя видеокасета с "отвратително" качество ,на което не обръщахме внимание естествено.Не можехме да гледаме клипове в ютюб ден-два след концерта им на 300км или на другия край на света.

Да не говорим,че това щеше да е 1ият им концерт в Бг със Бруса ,кой да ти се надява тогава,че ще дойдат след 6г.Отделно и това ,че концерта е 2 часа,следващите са по 100 мин...и т.н. Представяте ли си на лайв песни като Dream of Mirrors или Blood Brothers и всички други ,които не ги изпълняват оттогава на живо ? Отделно и във всеки Мейдън фен имаше еуфория от "скорошното" присъединяване на Бруса и Ейдриън и да види на живо какво е това Мейдън със 6(66) човека .

Още помня как концерта беше за вторник,аз като чух по радиото на работа в неделя и ...... разбирате какво имам предвид....
Помня как и след това като връщаха парите от билетите, в НДК имаше една дълга върволица от хора,на лицата на които се четеше,че биха предпочели да чакат на такава опашка да си купят билет отново ....

По темата : другите концерти сме ги пропуснали по една или друга причина (най-вече финансова естествено или работаWink ,т.е. по наша вина ,а този на Мейдън вече го чувствахме дълбоко в себе си като събитието на живота ни (поради споменатите по-горе причиниWink и ни го отнеха само 2 дена преди да се състои Confusedad::crying: не по наша вина и се чудихме какво да направим/счупим/строим да си излеем яда .....

Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=qHMBZQ2exyM
Reply
Прослушах Мейдън 2000 година.Помня отменения концерт,но аз не страдах чак толкова много,защото първо,бях малък (9 годишенWink и второ току що им бях станал фен и не оценявах какво точно изпусках.

Blood Brothers ми е една от най-любимите песни на Мейдън.Адски сантиментална е ,защото е една от първите,които харесах.В началото на фенщината ми знаех само най-известните парчета и малко или много се ограничавах до тях.Blood Brothers е първото ми откритие така да се каже.Първата Мейдън песен,която да не се знаеше от всеки втори и ми хареса.
Ако до края на кариерата си не я чуя на живо ще ми е много мъчно.Не знам дали имат друга песен,която така силно искам да чуя на живо.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Изпуснал съм много концерти на любими групи, но все още тагувам по съвместените концерти на Def Leppard и Whitesnake на, които не успях да отида. Sad
Reply
bruce_666 Wrote:Изпуснал съм много концерти на любими групи, но все още тагувам по съвместените концерти на Def Leppard и Whitesnake на, които не успях да отида. Sad

Точно за този недей да съжаляваш.Беше голяма излагация.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Знам че е валяло яко, но много обичам и двете групи и все ми става гадно като се сетя. Една приятелка ми бе казвала че все пак се е изкефила на концерта дори и след като е валяло. Но незнам, по принцип помня че лепарт бяха сабрали все яки песни в сетлиста си на whitesnake не помня точно все яки парчета ли бяха.
Reply
Най-много ме е яд за 3 концерта, които изпуснах:
Kamelot
Apocalyptica
Sonata Arctica
Love is a razor and I walked the line on that silver blade...
Reply
Кико Wrote:Прослушах Мейдън 2000 година.Помня отменения концерт,но аз не страдах чак толкова много,защото първо,бях малък (9 годишенWink и второ току що им бях станал фен и не оценявах какво точно изпусках.
Същата история и при мен, само дето бях на 14 тогава. И аз тъкмо се запознавах с Мейдън когато се заговори за концерта и си спомням че си говорехме с един приятел и той ме попита дали ще ходя на концерта. Аз му отвърнах май не Big Grin
Слава богу че не дойдоха тогава защото нямаше да ги посетя и щеше да ме е яд цял живот!
Естествено Motorhead ги пропуснах, така че дано дойдат пак в София. Много бих искал да присъствам на Maiden live at Hammersmith Odeon 1982 или на нещо друго от Beast On The Road Tour Big Grin
Сега сериозно. Яд ме е за:

DIO в Каварна,
Motorhead 2000,
Def Leppard коя година бяха с Whitesnake? За първите ме яд а вторите ги посетих 2003.

Общо взето всичките ми любимци които са минали през София от 2002 насам съм ги гледал. Даже за Металика през 2008 се прибрах специално от морето да ги гледам и след концерта отново обратно на рейса за черноморието.
Reply
BloodyRose Wrote:Най-много ме е яд за 3 концерта, които изпуснах:
Kamelot
Apocalyptica
Sonata Arctica

Има защо.. Big Grin, не че е успокоение. Но споко пак ще дойдат.
Reply
bruce_666 Wrote:Знам че е валяло яко, но много обичам и двете групи и все ми става гадно като се сетя. Една приятелка ми бе казвала че все пак се е изкефила на концерта дори и след като е валяло. Но незнам, по принцип помня че лепарт бяха сабрали все яки песни в сетлиста си на whitesnake не помня точно все яки парчета ли бяха.

Сет листите бяха добри.Звукът и изпълненията обаче не бяха.Иначе не дойде от дъжда проблема,просто доста вяло се държаха двете банди,поне според мен.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)