8th March 2010, 22:27
Хм, чак сега ми направи впечатление, но в албума, ако се потвърди информацията, то Адриън не е написал нито една песен
Вижда ми се странно.

THE FINAL FRONTIER - новият албум
|
8th March 2010, 22:27
Хм, чак сега ми направи впечатление, но в албума, ако се потвърди информацията, то Адриън не е написал нито една песен
![]()
8th March 2010, 22:42
Morgoth Wrote:Хм, чак сега ми направи впечатление, но в албума, ако се потвърди информацията, то Адриън не е написал нито една песен Не е писал текстове към албума , но не и музика.Музика бая е драснал.
8th March 2010, 22:45
Morgoth Wrote:Хм, чак сега ми направи впечатление, но в албума, ако се потвърди информацията, то Адриън не е написал нито една песен Ейдриън не написа песен и за предния албум, така че не е толкова странно.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
aces_high Wrote:Не е писал текстове към албума , но не и музика.Музика бая е драснал. Така де, аз имам предвид текстове ![]()
8th March 2010, 22:48
Глупост след глупост
![]() В AMOLAD е взел участие точно в половината песни
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
8th March 2010, 22:50
Dragontear Wrote:Глупост след глупостИ аз обаче как се вързах ![]()
8th March 2010, 22:55
Dragontear Wrote:Глупост след глупост Точно в половината песни като музика... ![]()
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
8th March 2010, 22:56
![]() ![]()
12th March 2010, 21:49
Iron Maiden - Silver Wings (Single (2010))
01. Silver Wings 04:16 Total playing time: 04:16 http://www.mediafire.com/?lmmyzyczzzz |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |