Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 2.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Пенсиониране" на песни
Как ше пенсионираш класиките бе, ти луд ли си!?!
Reply
В албумите Brave New World и Dance Of Death има невероятни песни, но по дяволите не бих заменил никоя от тях с Fear Of The Dark например...Много ми се иска да чуя някоя песен от тези албуми, но си предпочитам класиките.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
ManOwaRadO Wrote:Как ше пенсионираш класиките бе, ти луд ли си!?!

А ето по-точно не бих го казала.:edtroop:
Reply
Fear Of The Dark за нищо на света не я сменям!ЗА НИЩО! Иначе вместо 2 Minutes To Midnight бих сложил Be Quick OR Be Dead или Aces High...Бих сложил Wicker Man , Blood Brothers , Dream Of Mirrors и No More Lies някъде...
Reply
хах как 6те махне6 2 minutes..... всяка една песен от този албум е гениална... като се замисля от кой ли албум няма гениални

Истината е, че Maiden дори и 3 часов сет да направят пак ще е малко
това ме навежда на следващата мисъл...
Подредете 3 часов сет лист на Maiden по ваш вкус Confusedleep:
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Dragontear Wrote:хах как 6те махне6 2 minutes..... всяка една песен от този албум е гениална... като се замисля от кой ли албум няма гениални

Истината е, че Maiden дори и 3 часов сет да направят пак ще е малко
това ме навежда на следващата мисъл...
Подредете 3 часов сет лист на Maiden по ваш вкус Confusedleep:

Абе на мене 2 minutes ми омръзна честно да ви кажа,някак си тази песен ми е много елементарна , а и от много слушане ми писна..всеки с вкуса си де...
П.С:Моя сет е готов Wink
Reply
Кико Wrote:Абе на мене 2 minutes ми омръзна честно да ви кажа,някак си тази песен ми е много елементарна , а и от много слушане ми писна..всеки с вкуса си де...
П.С:Моя сет е готов Wink

2 minutes to midnight съвсем не е елементарна . Първо е писана от Смит и второ погледни хармонията , моля те :mad:
Reply
А може би бих ''пенсионирал'' DRIFTER или I'VE GOT THE FIRE
Reply
2 minutes ми е втръснала...а колкото до хармония,то общо взето всяка песен има хармония на Мейдън..просто конкретно тази съмя слушал толкова пъти,че чак ми е достатъчно
Reply
Вчера доста мислих и стигнах до извода че всички песни от дикографията на Maiden заслужават втори шанс..и някои песни от сета им ако отпаднат.. те ще са още по желани на следващо турне да речем един Prowler или Sanctuary .. и дори Killers изобщо не бих отказал да чуя
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)