Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 2.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NWOTM
Чудя се дали някой от вас е надавал ухо към тези млади банди, които звучат като от 80-те и възраждат NWOBHM.
Моите любими са White Wizzard, Cauldron, Enforcer, Holy Grail и Striker.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Единствено White Wizzard ми говори нещо но няма никаква представа за какво иде реч...

Ще се радвам ако споделиш нещо Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Чудесна тема! От младата вълна съм слушал албуми на Cauldron, White Wizzard, Enforcer и RAM. От тези четирите като че ли само RAM малко ми убягват и по-рядко ги слушам, но за останалите 3 мога да кажа само добри неща. Дебютният албум на Cauldron ме хвана доста неподготвен. Не предполгах, че може да ме връхлети такъв ураган. Определено в личния ми топ 3 за миналата година. Колкото и да му търся кусури не мога да му намеря. Толкова качествен хеви метъл от такава нова група... просто само суперлативи. :rockdevil:
Американците от White Wizzard опровергават всички, които си мислят, че в Америка не може да се прави класичеки хеви метъл. EP-то им беше доста добро, а първия им дългосвирещ албум продължи доброто впечатление. Може би, ако бяха презаписали в него и 2-3 песни от ЕP-то, примерно Highspeed GTO и Celestina или пък друг личен мой фаворит - Octane Gypsy, албумът им щеше да бъде почти безгрешен.
Суперлативи и за шведите от Enforcer. Как да се изправиш срещу песен като Mistress form Hell...

Holy Grail и Striker не съм ги слушал. Видях, че в myspace профилите им има няколко песни и ще ги чуя. Стифф, сподели си мнението за тях и като цяло за вълната, ако обичаш. Smile Ти беше писал в Про-Рок, че NWOTM си е буря в чаша вода, но не мислиш ли, че нещата могат да се задвижат по-сериозно. Все пак и в края на 70те полужението в Англия не е било по-цветущо за хеви метъла.
А иначе, просто не ми се мисли кога някоя от тези групи ще дойде в България... Дано да имаме щастието да ги видим някъде в близко бъдеще на живо. Дали пък Maiden няма да подадат ръка, на някоя от тях и да ги вземат на турне?! Концерт на Maiden, с подгряващи Cauldron ще бъде нещо невероятно. :rockdevil:
Предлагам вече, който намери някоя подобна група да я споделя в тази тема с останалите, че аз до сега съм драскал някой друг пост за Cauldron и White Wizzard в темата... Running Free.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Ами да, аз ке кефя на вълната. бях написал, че е буря в чаша вода, защото едва ли ще надхвърли ъндърграунда, най-много да залее фестивали като Keep it True, ама това няма значение- важното е, че се свири пак любимата ми музика.
Любимите и на мен са ми Cauldron, но White Wizzard също са ми фаворити. Holy Grail са бивши членове на White Wizzard, които са се отцепили след дебюта и преди ЕП-то High Speed GTO. Доста добри са. Enforcer са направо страшни- почти всичкитебанди ги има в замунда, аз някои от нещата си ги напоръчах на дискове, но сега съм решил да спра с купуването, че много Мейдън харчове ще има тая година.
Както е да е... Препоръчвам още Striker и техния нов Eyes In The Night и Icarus Witch. Вторите не са чак толкова добри, но бяха бек-ъп банда на Пол Ди Ано по време на американското му турне тази година.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Reply
Изпуснах да спомена Icarus Witch като споделям мнението на Стифф за тях. Вчера чух 5-6 песни на Striker и останах доста доволен. Замислих се за друго. Къде са английските групи? Cauldron и Striker са канадци, White Wizzard и Holy Grail са американци, Enforcer и RAM са шведи. А тези, които носят в себе си духа на хеви метъла нещо липсват.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Стифф, от къде намери Eyes In The Night ?
Reply
На плоча вкъщи Wink
Reply
Супер, супер. :rockdevil:
Reply
Е, не. Просто ще полудея от кеф. :rockdevil::rockdevil::rockdevil:
Новият албум на Enforcer - Diamonds, ми разказва играта. Страхотен втори албум, страхотен отговор на Over the Top на White Wizzard. Тронът на Cauldron се разтърси сериозно и от Enforcer. Вече имаме сериозен трибой. Аз лично съм много радостен, че младежите така нахъсано коват чудесни албуми. :rockdevil:
Ех, как ми се иска да можех да посетя някой от съвместните концерти на Cauldron и Enforcer в Англия...
Поздрав за всички с Enforcer - Katana. :rockdevil:
Reply
Имам представа и от White Wizard и от Enforcer и ги послушах преди няколко месеца,свалих си по един албум техен

И двете групи ги научих от приятел от нета,с когото понякога говорим за музика
Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)