11th August 2010, 19:38
Илияне и аз споделям мнението ти, след 15 пъти бятъра вече ми се струва 4-5 минутна, а Звездата например имам чувството че е 15 минути.
|
When The Wild Wind Blows
|
|
11th August 2010, 19:38
Илияне и аз споделям мнението ти, след 15 пъти бятъра вече ми се струва 4-5 минутна, а Звездата например имам чувството че е 15 минути.
12th August 2010, 08:35
Да не чувам лоша дума за "Starblind"! :edflame:
)))
12th August 2010, 09:51
`Тояяяяяяяяян :wub:, Добре дошъл сред нас, най-накрая
12th August 2010, 09:54
Да бе.... засрамен съм, че толкова късно се регистрирам официално, въпреки, че чета редовно форума...... Ще се видим в сряда и след това в четвъртък, Гери!!!! Приятно изкарване в маджарско и Трансилвания (което пак е маджарско, като се замисля
))))
18th August 2010, 20:33
В тая песен има много от X-Factor
18th August 2010, 21:54
безспорния шедьовър в албума. бъдеща класика
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
23rd August 2010, 10:33
McBrain: "It sure is. That was one of the songs we did in the studio. When Steve [Harris] brought the song in, he showed it to us, gave the guitarists the chord progressions and everything. I could tell right off it was something special. Because of the kind of song it is, though, I looked at Harry [editor's note: the nickname for Steve Harris] and said, 'What do you want from the drums, busy or straight?' And he said, 'Let's have it straight. We need some real groove on this track.'
"That's all he needed to say. I told him, 'Let me have what you're playing on the bass,' and we worked that part out. Then we went for the second part, then we had the segue breakdown and it went from there. When we finished recording the song, I turned to Steven and said, 'Next to 'Hallowed Be Thy Name', I think this is the best song you've ever written.' And he went, 'Nahhh!' And I said, 'To me it is.' That's how I feel — I think it's just immense.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
11th September 2010, 10:29
stiff Wrote:Филмчето е доста депресиращо. Гледал съм го преди години. Ето класически случай при мен с Maiden. Сега мнението ми е вече коренно противоположно на това горе. WTWWB е просто невероятна песен. Страхотна! Шедьовър! Трябваше ми много време, за да ме грабне, но сега не ме пуска. М/у другото, точно затова в статията на Про-рок пуснах първите мнения на Гери, Нико, Кико и другите. Сега те са на съвсем различно мнение. При мен е същото всеки път от 1990 насам, само дето се научих вече да не съм много остър в началото, защото знам, че после ще е обратното. ![]() Надявам се,че никой не се разсърдил на това.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
11th September 2010, 11:16
Мен пък ме грабна от самото начало страшно много,една от най-добрите песни в албума,но в последствие колкото пъти я слушах все ми се струва че някак си нещо и липсва,има някакви елементи,които ги няма и с които песента би се превърнала в нещо грандиозно,но иначе няма спор,невероятна класика в албума,а и ще я гледаме на живо най-вероятно!!!
11th September 2010, 12:39
stiff Wrote:Ето класически случай при мен с Maiden. Сега мнението ми е вече коренно противоположно на това горе. WTWWB е просто невероятна песен. Страхотна! Шедьовър! Трябваше ми много време, за да ме грабне, но сега не ме пуска. Аз затова ,когато ме попитаха за мнение казах ,че още е рано.Тогава бях слушала албума само 3 пъти целия. Едно нещо знам за Мейдън,никой не може да даде адекватно мнение от първо ,второ и дори трето слушане на тяхно парче,това е група която трябва доста да се слуша за да я разбереш.Магия.
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Users browsing this thread: |
| 1 Guest(s) |