Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 2.25 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вашата лична класация на песните от TFF ?
#11
Morticia Dickinson Wrote:5. Coming Home (яка е, но нещо вече не ме радва толкова много. Стана ми комерсиалнаWink)

Аз пък не съм чул да я въртят по радиото и телевизията нон стоп че да е комерсиална... Big Grin
Reply
#12
Huh защо всичко трябва буквално да се приема.
Просто много се набива на тая песен, където и да погледна все на нея се пускат линкове. Тази натрапчивост ми се комерсиализира. Достатъчно ми, е че виждам някакви пикльовци на по 12 години с фланелки на Мейдън и ако по случайност знаят някой албум техен, то това са най-комерсиализираните (The number of the beast и Fear of the dark)
Песента ми харесва и не казвам, че е лоша, но ми писна постоянното прехласване по нея.Има много по-добри песни в албума от нея.
Reply
#13
Според моите наблюдения по-скоро "When the Wild Wind Blows" е такава!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
#14
А-ха....всеки с мнението си, само дето за разлика от CH..WTWWB съм я виждала точно веднъж някой да я поства в интернет пространството.

Едит: А като ти гледам класацията Тоуресете WTWWB ти е по-напред от CH..тъй че какво се палиш? Smile
Reply
#15
Само не се бийте. Big Grin

Първо, защо трябва "комерсиална" да означава нещо лошо. Винаги си има такива песни в албумите, които да се лесно смилаеми и достъпни за широката публика. TFF и The Alchemist са също такива. В това няма абсолютно нищо лошо според мен. Иначе Мейдън няма да събират 50 000, а 500 човека по концертите си.

Вярно е и друго. Аз самия също понякога се дразня, когато някаква любима песен почва да се споменава от кьораво и сакато, които в повечето случаи дори си нямат никаква представа за съответната група. Такива песни и примери колкото щеш. Но Coming Home има още много хляб да яде, докато достигне божествения статус на FOTD, NML, TNOTB, в сърцата на "разбирачите". Big Grin

Според мен и двете песни, заради които стана дискусията, ще са едни от малкото, да не казвам единствените, които ще се запомнят от широката публика от албума. Така че... не се карайте кой е по-по-най. Big Grin
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
#16
Morticia Dickinson Wrote:А-ха....всеки с мнението си, само дето за разлика от CH..WTWWB съм я виждала точно веднъж някой да я поства в интернет пространството.

Едит: А като ти гледам класацията Тоуресете WTWWB ти е по-напред от CH..тъй че какво се палиш? Smile

Е аз пък повече пъти нея съм виждал!
Иначе какво общо има това, че ми е по-напред...


И не мисля, че се палим, а по-скоро дискутираме! Така, или иначе "The Talisman" RULZ, то се вижда от предпочитанията на всички! =)
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
#17
Аз пък харесвам и двете песни по равно,за мен са гениални и ги приемам сантиментално,изнервят ме въпросните позьори,ама няма да хвана да си сменя любимите песни,защото те "разбират"!Така че UP THE IRONS!:edtroop::rockdevil:
[Image: icebruce.jpg]
Reply
#18
Моето мнение е че щом песента се слуша и харесва много без да бъде натрапвана излишно,означава че наистина е страхотна!!!Аз никога не съм гледал една песен колко е комерсиална,или пък изобщо да не е хит,важното е на мен да ми харесва,а CH още от самото начало се хареса масово от всички,поне в този форум и е нормално,когато една песен се говори в повече да става все по-известна.Така че няма нищо лошо в цялата работа,защото песента е изключителна!!! Smile
Reply
#19
Точно, защото се говори много в един момент ти писва, поради тази причина ми става лошо като чуя Metallica и Led Zеppelin (нищо лично, не се хващайте за групитеWink.
Никога не гледам колко е комерсиална една песен, за да знам дали да ми харесва. Щом ми харесва, ми харесва и точка, но има момент в който след много повтаряне и попетване на всякъде, колкото и да ми харесва една песен, почва да ме дразни. За това си правя така наречената почивка от дадена песен и група, за да не стане така,че като чуя за съответнот нещо да ми се повръща.
Споко Илияне, знаеш че аз не се бия, а убивам направо Wink

Едит: Само не разбирам, защо се опитвате да ми наложите мнението ви. Някъде да казвам, че песента е тъпа, лоша, смотана и да не ме кефи, защото така съм решила? Или да съм я сложила на последно място и да съм казала нещо. Аз я обожавам!..нека повторя ОБОЖАВАМ, не само защото е прекрасна песен, а защото ми напомня за определни хора. Но ме дразни,че я виждам навсякъде нея. Това е!
Reply
#20
тоя талисман определено обра точките..
В интерес на истината всеки ден го слушам поне по 2-3 пъти и вече се чудя дали не ми е любимата песен.. уникална !

Coming Home е също много силна песен /иска ли питане - Мейдън.../ но бие леко на балада. Това само по себе си няма абсолютно нищо лошо, но талисмана като захапе и няма пускане... по подобен начин вървят и Isle of Avalon с 1 изключение и WTWWB
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)