Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Промоутърската дейност в България-нови и
vladistz Wrote:Мисля че всички знаем в България кой какви групи слуша,така че няма смисъл да спорим.Аз лично много добре знам на кои групи колко човека ще отидат и ако съм един промоутър ще каня тези групи,за които знам че ще има хора!!!И още нещо не съдете по това кои групи ги въртят по МТВ-та и ВЧ1 и така нататък,това не ги прави в никакъв случай по-добри!!!

Факт.Напълно те подкрепям.
Тук обаче има една много тънка истина.Именно фактът,че не всеки ,който е по телевизията и е мейнстрийм,е качествен,дава право и повод на някакви мишкари и незначителни музикални фигури да твърдят,че видиш ли,те са голямата работа,ама не ги дават никъде ,защото телевизията,медиите и хората са скапани,а не те самите.
Поне 60% от бандите и изпълнителите,които ги дават по МТВ и VH1,заслужават да са там и има сериозна причина да бъдат излъчвани.
Така че,нека не величаем безрезервно някого,само защото е постигнал медиен успех и го дават по телевизията ,но също така е и много глупаво в България да свирят само отживели банди.

Най-малкото страстта,с която свирят младите момчета,е различна.Дори да не са велики музиканти,едно е да си свежарка,тепърва-навлизаща в дебрите на рока и да си 50-годишен тип със стотици концерти зад гърба си,който за поредна вечер излиза да изпее същата песен,която е пял и през 1986.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply

Messages In This Thread
Промоутърската дейност в България-нови и - by Кико - 24th December 2010, 02:17

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)