Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Промоутърската дейност в България-нови и
Банди, които продават милиони копия от алубимите си, не са непознати в България и аз знам, че имат много фенове. На 37 съм почти. Знам за какво говоря. Познавам повечето хора в този бранш. Те не само не искат да рискуват, но и много често са напълно неосведомени какво става по света. Освен това евро метъл бандите имат малки хонорари и много фенове. Това се кльопа. Достатъчно е. Другото е скъпо и печалбите са по-малки. Разходите- по-големи.
Принципно, това е тема, която ме вълнува, защото е исторически обусловена. Даже минутка мислех да пиша за това и може би все пак ще напиша. Още от едно време е така. The Who са легенди, но в България са изключително непопулярни. Тук мега известни са станали Uriah Heep. По неизвестни причини. Led Zeppelin може би не са толкова обичани тук, но опитай се да кажеш нещо срещу Purple... Това, което се опитвам да кажа е, че грешката не е в The Who и Led Zeppelin. Avenged продават и пълнят стадиони по целия свят. Едва ли грешката е в тях, нали? Къде е тогава?
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply

Messages In This Thread
Промоутърската дейност в България-нови и - by stiff - 25th December 2010, 00:56

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)