Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Промоутърската дейност в България-нови и
U2 и Muse,Coldplay,The Verve,Kings Of Leon.

А аз пак казвам!!!В България никой не слуша тези групи и не го е*е че точно тях ги дават по МТВ!!!Така че е напълно нормално тук да идват групи като Хелоуин и Менуор!!!Може би изключение правят U2,но и те са стара банда все пак,те също могат да съберат страшно много хора,но другите групи са просто ужасни,нито по-възрастните хора могат да ги слушат,което е нормално(израстнали са с групи като Deep Purple,Led Zeppelin,Black Sabbath,Kiss,AC/DC и пр.),нито дори по-младите,които обожават да речем Children Of Bodom и тем подобните групи,или пък да не говорим за псевдометълът,който аз лично не харесвам,но знам че доста деца слушат,като Еванесънс,Линкин Парк,Слипкнот и други подобни.Така че да,знам че тези групи не биха събрали хора за концерти в България и това е истината!!!И да им се кефите и да не им се кефите се тая,в България не вървят,както всяко нещо излъчвано по МТВ(тук не говорим само за рок/метъл музикатаWink.Определено хората предпочитат 100 пъти да гледат W.A.S.P.,или Metallica,в това число влизат и Мейдън разбира се,от колкото тези групи,които в Англия може да пълнят и Уембли,но тук ги имат за абсолютна пародия с рок музиката!!!Не искам да споря,но така стоят нещата,ще дам за пример моят баща-той на времето никога не е гледал големите западни групи(гледал е само соц.групите,защото само те са идвали в БГWink и в момента,когато идва някоя група(която е слушал на времето и им се е кефил на макс само по пиратските плочи и касеткиWink,той им се кефи на макс!!!Разберете,това е напълно нормално човешко поведение!!!И сигурно има много хора от вас,които са били много пъти в чужбина и знаят на какво се кефят там,но тук не е така(и предполагам във всяка една бивша соц. държава не е такаWink.
П.П. На концерта на Firewind,може и да бяха малко хора(и предполагам промоутърите са очаквали да не са много,то си беше и макса 700 човека,но все пак ги канят тук!!!Та защо да поканят да речем Muse,които взимат много пари,защото се водят мега звезди,а ще съберат същата бройка фенове,като за много по-малко пари ще поканят Firewind!!!
П.П.2 Лично аз предпочитам да слушам музика,която е сложна,впечатляваща,бърза(може и да имат бавни и красиви баладиWink и най-вече да имат добър и превъзходен глас!!!И си мисля че 90% от хората също предпочитат това,така че няма как Muse да направят концерт в България,поне не скоро!!!
Reply

Messages In This Thread
Промоутърската дейност в България-нови и - by vladistz - 25th December 2010, 04:41

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)