Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Промоутърската дейност в България-нови и
Амм споменахте Бодом,но те не са ли от групите които идват за пръв път в България???Групата определено мисля че е актуална(свирят и по най-големите западни фестовеWink и е напълно нормално да напълнят залата!!!
Иначе аз знам че Muse са много,много по-популярна група от Firewind,знам че свирят пред препълнени стадиони,не съм твърдял че са равни или нещо такова,но в България нямат достатъчно фенове,това е истината!!!Как да ги поканят тогава,те взимат много пари за участие,което означава че трябва да свирят пред много голяма публика,а това няма как да стане,тук съм абсолютно сигурен!!!Просто тук наистина се предпочитат по старите групи това е-хората искат да гледат да речем Depeche Mode пред Coldplay,ще искат да гледат Metallica,а не Foo Fighters,Ще искат да гледат Maiden,a не Trivium,дори и ако щете в поп музиката Мадона пак ако дойде пак ще е сензация,за разлика от някоя млада мега звезда!!!
Но като се замислим има доста актуални групи,които са актуални и в България,не са малко,аз също харесвам доста,но просто няма как един промоутър да спечели от тях,а и много от групите едва ли ще са навити да свирят пред малко хора.За това не се получават концертите,но ето идва Sonisphere и там може и да видим много от актуалните групи,но ще видим какъв ще е успехът от феста!!! Smile
Reply

Messages In This Thread
Промоутърската дейност в България-нови и - by vladistz - 26th December 2010, 01:47

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)