Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Промоутърската дейност в България-нови и
Едно нещо ми се вътри в глвата и това се потвърди. Стифф спомена за налагането на групи. За Пърпъл и The Who. Всичко в метъла е така.
Помня навремето през далечната 2001 един ден гледах MTV, очаквайки да зърна Еминем. И хоп като с мокър парцал ме удари нещо..дедо ви Ози.Това бе и денят, в който за мен спря да съществува друга музика, просто защото открих своята. И оттук тръгва цялата работа, всеки ново излюпен млад метъл гледа да се впише към обществото метъли, облича се "трю", изглежда и слуша точно като другите. Тогава слушах Ozzy Osbourne, Slayer, Pantera, Uriah heep,Black Sabbath, Rainbow, Iron Maiden и нищо друго.Гледах от другите батковци и дума не можеше да става за други групи. Питайте Нико колко години се е бори с мен, докато чуя нещо ново. Отричах всичко, всичко друго, ново и различно. А когато прослушах HIM и Rammsteinме беше страх да призная, че ми харесват, за да не ми кажат че не съм никаква метълка, а съм псевдо фен. Колко храна съм отправила по адрес на Камелот и Рой Кан, а сега ми е 2-рата любима група. Та слушах това, което се очакваше, защото така ми бе втълпено.
Ето това е причината да не се слушат нови групи. Мен Нико успя да ме излекува и благодарение на него, захвърлих отдавна имиджа си на трю метълка, а се обличам както ми е кеф. И не само,че слушам нови групи, но и слушам всякакъв метъл, не ми пука дори че повечето ме нападат за вкуса ми към Industrial групите.
Замислете се, дори ако не подържаме имиджа- дълга коса, гледащи лошо, с мешки , кубинки, вериги, другите ни правят по-малко фенове на тази музика, защото не сме изглеждали трю или защото слушаме примермно EBM групи като Aesthetic Perfection.Същото нещо е и с групите, слушат се тея групи , защото така ни е заложено, а всяко отклонение би би грешно. Някои хора и общества просто никога няма да се развият, а ще си останат на ниво Uriah Heep, и младите около тях също ще застинат там. (да не посмее някой да ме нападне за това изказване, защото ще го убия.Аз съм върла фенка на Хийп, давам просто примерWink
Reply

Messages In This Thread
Промоутърската дейност в България-нови и - by Morticia Dickinson - 26th December 2010, 21:29

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)