Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Книга "Iron Maiden: В студиото" ще бъде издадена пре&a
През месец Май, базираното във Великобритания издателство „Джон Блейк” ще пусне книга озаглавена "Iron Maiden: В студиото"(Iron Maiden: In The Studio) от музикалният биограф Джейк Браун (MOT?RHEAD, HEART, Rick Rubin, Tracii Guns). Книгата проследява цялата 30-годишна история на групата, от писане и записване на класически албуми като " The Number of the Beast ", "Piece Of Mind", "Brave New World"и "The Final Frontier", както и хитове като "2 Minutes to Midnight"," Wasted Years ","Can I Play With Madness?, "Bring Your Daughter to the Slaughter","The Wicker Man "," The Trooper "," Run To The Hills "," Powerslave "и" "Hallowed Be Thy Name".
Книгата е налична за предварителни поръчки на Amazon.com.

[Image: maidenstudio.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Това ще е идеално...

Тази книга ще свърши идеална работа за сайта .. ще допълним информациите на всеки албум Smile
Reply
Ще бъде ли преведена на български.
Reply
Не.. тя си е английска .. но именно това казвам че ще превеждаме материалите и ще ги качваме на сайта преведени
Reply
ОК жив и здрав:rockdevil:

Нека MAIDEN бъдат с теб:edhorns::eusa_dance:
Reply
Dragontear Wrote:Това ще е идеално...

Тази книга ще свърши идеална работа за сайта .. ще допълним информациите на всеки албум Smile

Поръчах я снощи. Smile
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Е защо па я поръчваш три месеца преди да излезе
Reply
Ами за да не го мисли после Smile

Стиф впрочем колко струва книгата
Reply
Абе на pre-order си е най-сигурно. На Блейз книгата свърши още на преварителна продажба и сега я нямам. Да не казвам как ме е яд.

Излезе ми 23 паунда с доставката.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
stiff Wrote:Абе на pre-order си е най-сигурно. На Блейз книгата свърши още на преварителна продажба и сега я нямам. Да не казвам как ме е яд.

Излезе ми 23 паунда с доставката.

Stefan, what is its ISDN number pls?

Cheers.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)