Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли!
Още една металиада в България това лято!

Първото издание на фестивала Aero Rock Starz ще се състои на летището в Стара Загора на 9 юли, научи MySound.bg.

Денис Стратън (Dennis Stratton) - китарист и втори вокалист на Айрън Мейдън (Iron Maiden), ще представи своя бенд. На събитието, организирано от Genesis Events, ще се изявят още британските банди OD Саксън (OD Saxon) и Praying Mantris.

Съпорт от българска страна са заралиите Perfect Strangers.

Продажбата на билетите (35 лв.) ще започне през април, заедно със старта на официалния сайт на промоутърите.

Озвучителната система ще бъде една от най-мощните, правени някога от родна фирма за българска сцена - 100 000 вата, издават запознати, подчертавайки, че фестът се организира от рок фенове за рок фенове. Предвидена е и специална аеробатика като част от атракцията на концерта, който ще продължи поне 5 часа.

Reply
Ужас...

Morticia Dickinson Wrote:Озвучителната система ще бъде една от най-мощните, правени някога от родна фирма за българска сцена - 100 000 вата, издават запознати ....

Да не би MANOWAR да са скрити headliner-и ? Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
Хахахахах Big Grin
Reply
Аз лично смятам да посетя, но това си е концерт за 100 души в клуб, няма какво да се лъжем. Хубавото е, че тази версия на Саксън, Прейинг Мантис и Денис, подобно на повечето непопулярни днес артисти, се раздават така, както подхожда на работягите от тяхното поколение. Никак не се съмнявам, че концертите им ще бъдат на страхотно ниво.:edtroop:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Ае тук вече всичко почна да се кръщава фестивал... 5-6 часа, 4-5 групи и айде фестивал. Остава и мото-събора на Бакаджика да прерасне във фестивал. И за какво им е тази мега мощна озвучителна система, да се чуват чак в Горно Сахране или какво.

Локацията въобще не е подходяща, но все пак успех на начинанието.

И само една вметка. Пълната статия ме грабна със следното - Килсуич Енгейдж (Killswitch Engage). Big GrinBig GrinBig Grin За съжаление Praying Mantis е изписано само на английски... Big Grin
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Радвам се че в моя град ще пристигне бивш член на Мейдън!!!Определено концерта не е за там,защото няма да има много хора,но те си преценят.Можеха да го направят на Летния театър например,там се събират някъде към 1500 човека и щеше да е идеално за целта,а така ще е доста пусто,но да радвам се на събитието,че последния концерт тука беше преди доста време-Юрая Хиййп и Назарет,но тогава стадиона беше препълнен,защото беше безплатен и целия град като не видели тогава Big Grin
Иначе признавам останалите банди не са ми познати,но пък Perfect Stranger са страхотни,особено тези,които харесват Тиатър няма начин да не ги харесат!!! Smile
Reply
Много готино!

И нека не ме помислите за тъп или нещо, но заралии... какво означава?
Reply
Жителите на Стара Загора се наричат "заралии",с други думи-старозагорци.
Reply
Мерси, щото бях чувал за заВалии, ама то е друго Smile
Reply
Volodia Wrote:Мерси, щото бях чувал за заВалии, ама то е друго Smile

Нямат нищо общто Big Grin
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)