Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 2.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Industrial Metal
Интересно ми е, има ли тук и други фенове на жиците примесени с електроника...

Аз лично съм много ненормален на тая тема, като любимата ми група въобще е RAMMSTEIN! Ако има интерес към темата ще пиша и други, които харесвам! smile.gif
Reply
еми мен също ме кефат Rammstein, даже си признавам, че ги слушам още преди да стана фен на Мейдън. Rammstein ги слушам от 7-8 год. а на скоро си купих и едно техно ДВД (е не е последното ама си е Rammstein)
Reply
Да си призная и аз доста си падам по Rammstein, но от стила май друго не съм слушала, така че бих се радвала на препоръки Smile
Reply
Чуй непременно Tanzwut, особено последния албум, освен това може да пробваш Oomph!
Ако не държиш да са немци, Ruoska цепят, няма да съжаляваш ако ги пробваш и тях...

Ако ти харесат кажи да ти препоръчвам още! Wink
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Аз те първа навлизам в този стил и да си празня доста ми допада.За сега се радвам на Rammstein,OOMPH и Rob Zombie (ама той незнам дали се води към този стилWink.Аз също бих се радвала на предложения за групи. Smile
Reply
на Rammstein имам цялата дискография, концерти, клипове, 1 ДВД, и ще се радвам много ,ако някой ден ги видя и на живо.
Reply
В такъв случай ми виж подписа... Wink

Мортиша, чуй групите които съм предложил по-горе... Ако ви харесат и имате желание ще ви предложа още неща! Smile
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
еми аз и там имам регистрация със съшия ник, обаче не съм писал много
Reply
Даа и аз съм фен на Рамеца,но много ме дразнят комерсаджийте който като чуят Рамщайн и само за Du Hast се сещат.Рамщайн имат далеч по-стойностни песни като Mein teil,Halleluja,Ich Wille,Du Reicht So Gud
I don't want your sympathy
all i sense is endless apathy
my fragile mask crumbles
and i continue reconcile
my eternal safety lost by doubt
too long have i refused to shout...

If i stare in the mirror will i see my face
if i look in the mirror even if i gaze ?
NO...i only saw bitterness and tears
could you help me ? help me fight my fears
you're just empty...you never felt...
you're just empty...you can't help
Reply
е тука си прав, верно и аз се дразна като знам че някой просто не го кефи тая музика, ама е чувал някъде песента и вече се почва...
Примерно, както и ти каза с Du Hast, или пък на Мейдън No More Lies, щото нея примерно я въртът бая, по ММ и т.н.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)