30th March 2012, 15:11
Afraid to shoot strangers разбира се.:rockdevil:
Любима песен
|
30th March 2012, 15:11
Afraid to shoot strangers разбира се.:rockdevil:
30th March 2012, 20:06
The Evil That Men Do!!! с тази мелодия ми звъни и телефона, когато ме търси съпругата, и често получавам упреци от нея, че влагам някакви задни мисли...))
8th January 2014, 00:18
Труден избор...
Fear of the Dark Hallowed Be Thy Name The trooper Wasted years
20th January 2014, 14:03
Seventh Son Of A Seventh Son
25th January 2014, 08:48
Тук ще се съглася със Стоян..
Магично е как тази песен на живо звучи толкова епично колкото и преди 26 години
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
14th February 2014, 23:18
Fear of the dark...най-комерсиалната(в предвид известната
Seventh son of a seventh son...най-истинския MAIDEN Aces High...най-силната The Trooper...най-патриотичната The Number of the Beast...без тази не може
15th February 2014, 09:46
Напоследък When The Wild Wind Blows и се сещам как Гери я беше харесала в самото начало, а аз се опъвах.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
17th February 2014, 18:13
по старшинство
Hallowed by the name Where eagles dare Stranger in a strange land Brighter than a thousand suns
11th March 2014, 19:51
Judas be My Guide, Aces High
Hallowed Be Thy Name
Помня,че през ученическите години я слушах веднъж в продължение на час този личен рекорд мисля,че не съм го подобрявал песента е около 7 мин,ако помня правилно и я чух 8 пъти един след друг връщах аудиокасетата и връщах Имам много други любими също но са след тази Сега след толкова години,някак си може би всеки е свикнал с музиката им от първите години,но тогава през 80-те,когато излизаха албумите им...велико беше...онемявахме и слушахме...събирахме се с някои приятели, мълчахме и слушахме,не говорихме,бяхме разтърсени отвътре докрайност...велико време --------- Strange World Prodigal Son Where Eagles Dare ..... И така ако продължа от всеки албум ще станат много Мислех,че съм писал в тази тема досега,но не намерих мой пост ако се дублирам ще изтрия единия сега ще видя пак |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
2 Guest(s) |