Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRONMAIDEN-BG.COM навършва 4 години
На 27 октомври се навършват 4 години откакто нашият сайт стартира. 4 невероятни години, през които можем да се похвалим, че оцеляхме благодарение на всички вас. За тези 4 години постигнахме и споделихме много. Не съжаляваме за нито една секунда хвърлена по работа за този сайт. Бихме искали да поканим всички приятели и фенове на парти, с което ще отпразнуваме този юбилей.. То ще се състои na 27.10.2011 както винаги в метъл бар The Black Lodge и ще започне в 21:00 ч. Обещаваме ви една страхотна вечер с много Iron Maiden и много награди. Вход свободен.
[Image: maiden_web_SMALL.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Мисля, че ще бъде раз-маз-ва-що! Нямам търпение, особено както повечето не съм ги виждала от 3-4 месеца!
Кажи на Викса да зареди алкохола, че да не свършва пак ииии искам плаката!Big Grin:rockdevil:
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Maidencheto Wrote:Мисля, че ще бъде раз-маз-ва-що! Нямам търпение, особено както повечето не съм ги виждала от 3-4 месеца!
Кажи на Викса да зареди алкохола, че да не свършва пак ииии искам плаката!Big Grin:rockdevil:

Олеле,какви закани,плашиш ме, момиче!Smile)))
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Че къде видя закана, аз да не казвам, че само аз ще го изпия, мисля и за вас! Smile
Reply
На тази дата преди 4 години сайтът стартира!
Благодаря на всички които го направиха това което е сега

Самият сайт и материалите за него бяха събирани с години от мен и Гери
но вие помогнате той да е номер 1.. Благодаря ви

Прилагам ви и статистика за посещенията на сайта през последните години

2007 - 3,171 уникални посещения
2008 - 19,280 уникални посещения
2009 - 43,524 уникални посещения
2010 - 46,858 уникални посещения
2011 - 53,432* уникални посещения

*Това число е без месеците октомври ноември и декември защото още не са минали .. предполагам ще стане още по голямо Smile

И така довечера ще празнуваме Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Напред и нагоре! Наздраве от мен, тъй като довечера няма да мога да присъствам Confusedad:.....
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Честит рожден ден!
Пожелавам ви в най-скоро време по някой подобен повод да организирате концерт на Iron Maiden в България. Wink
Reply
Честит рожден ден на сайта малко на патерица, ама до сега поливахме! Big Grin
Наистина страхотно парти, събрахме се много и все истински фенове, изкарах незабравимо, не помня да съм се забавлявала така отдавна!:rockdevil::wub:

Нико, Гери - велики сте, вие си знаете колко ви обичам, не мисля, че цял живот ще ми стигне да ви благодаря за всичко!

И една забележка: защо нямаше Blood brothers???
Reply
Хайде кога ще има отново Меидън парти ?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)