Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BLAZE BAYLEY с концерт в България на 22 Март
Според официалната Facebook страница на BLAZE BAYLEY бившият вокалист на MAIDEN ще свири в София на 22 март в клуб RBF. За сега няма официално потвърждение от български промоутър но ще ви държим информирани ако това се случи.
[Image: blaze_bayley_serbia.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Много хубава новина! :edtroop:
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Това би трябвало да означава концерт на Wolfsbane или се бъркам ? Обявили са, че ще вадят нов албум следващия месец.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Ами като гледам не е с тях, а си е Blaze. Интересно ми е кой го организира. И дали ще се свърже с фен клуба.
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Ами като гледам не е с тях, а си е Blaze. Интересно ми е кой го организира. И дали ще се свърже с фен клуба.

Мда, сега се зачетох малко и наистина си е соло. Щеше да е хубаво да го видим и с Wolfsbane, но както и да е Smile

П.С. И нещо, което ми направи впечатление като четох коментарите - тази дата е била по принцип за Белград, но не се е стигнало до финална оферта от сръбска страна, иначе познайте дали щеше да има концерт в България Big Grin
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Тамън щях да кажа , най-накрая ще дойде до България Big GrinBig GrinBig Grin
Reply
Ако наистина дойде съм там със сигурност, един от най-любимите ми гласове за всички времена! :rockdevil:
Reply
Вече е официално обявено, ама знае ли човек, след последната година на пропаднали концерти, нищо не е сигурно.
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Още повече като е с FATES WARNING в един ден ....

Аз даже май клоня повече към FW :eusa_shifty:
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Е ще се ходи ли, или клоните повече към другия концерт?
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)