6th November 2007, 14:15
Ама аз не съм казал да не казваш... Само имах предвид, че не е толкова важно, колкото би било, ако датата е за някоя по-близка страна!

![[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]](http://ironmaiden-bg.com/Clans/velikoturnovo_Clan.jpg)
Нови дати за турнето 2008
|
6th November 2007, 14:15
Ама аз не съм казал да не казваш... Само имах предвид, че не е толкова важно, колкото би било, ако датата е за някоя по-близка страна!
![]() ![]()
6th November 2007, 15:37
ок рабрахме се вече, млъквам :eusa_silenced:
6th November 2007, 15:53
Не съм казвал на никой да млъква :edrool:
Просто поясних че както на сайта така и в форума ще пускамe всякакви новини касаещи Мейдън , а не избирателно ![]() Целта е сайта и форума да са интернационални ![]()
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
13th November 2007, 18:05
Още една дата е добавена към списъка:
Втори концерт в Финландия Стадион Ratina , град Tampere - 19 Юли 2008 Билетите тръгват в продажба на 16 Ноември в 9 часа местно време
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
20th November 2007, 23:10
Iron Maiden ще осъществят първия си концерт на стадион в Англия на Twickenham Rugby Stadium в Лондон в Събота на 5 Юли 2008. Това ще е част от тяхното Somewhere Back In Time World Tour 2008. Въпреки свиренето на големи фестивали и оглавяването на много стадиони по цял свят , групата никога не е имала възможността да свири на стадион на родна земя и затова смята да направят този пръв път един специален повод.
Стадиона за ръгби с капацитет 50,000 души ще бъде превънат в Мека за феновете идващи от цялата страна за това единствено шоу на групата в Англия за 2008. Iron Maiden ще проведат също концерт на Ominisport De Bercy Arena в Париж на 1 Юли като част от тяхното Somewhere Back In Time World Tour 2008. Maiden Mania обвзема целя свят докато билетите за Somewhere Back In Time World Tour 2008 в билетните центрове в Австралия, Индия, Япония, Северна и Южна Америка и сега в Европа се разпродават за броени часове.
22nd November 2007, 11:12
Абе тази новина още като я прочетох в официалния сайт, много се учудих. Maiden имат минимум два концерта на стадион н родината си:
10.12.1988 Wembley Arena 11.12.1988 Wembley Arena Ето още два: 16.05.1993 Sheffield Arena 17.05.1993 Wembley Arena Освен ако не смятат Уембли за стадион ![]() ![]()
22nd November 2007, 20:42
В Англия попринцип не казват на стадионите "Арена"... Може да се има предвид нещо друго, наречено "Уембли"!
![]()
22nd November 2007, 22:38
stiff Wrote:Абе тази новина още като я прочетох в официалния сайт, много се учудих. Maiden имат минимум два концерта на стадион н родината си: Arena е зала. Конкретната Wembley Arena е близо (срещу, ако не се лъжа ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Wembley_Arena
23rd November 2007, 09:58
Правилно. Това пък никога не съм го знаел, нищо че съм бил в Англия. Ами да вземат тогава с американците да се разберат кой как и на какво ще вика arena, че Long Beach Arena си е точно стадион
![]()
23rd November 2007, 10:20
Еми точно за това отбелязах, че в Англия специално не им казват Арена, защото наистина на много други места им казват... Ама това не е от такова значение...
Инфото си е правилно, само дето едва ли някой от нас ще има възможност да отиде на този концерт в Лондон! ![]() ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |