23rd November 2007, 10:25
еми аз смятам да ходя(да живея и да уча
в Англия като заварша, ама сигурно няма да съм там за тоя концерт, щото смятам поня лятото да го изкарам тука.

Нови дати за турнето 2008
|
23rd November 2007, 10:25
еми аз смятам да ходя(да живея и да уча
![]()
23rd November 2007, 11:45
Ами Англия ми е малко скъпа
![]() Надявам се, че ще има дати по-наблизо, да речем в Унгария или Чехия. Има шанс.
23rd November 2007, 12:26
Аз подочух отнво Сърбия и Хървтска.:edmad: тъпа Сърбия
23rd November 2007, 13:06
Аман! Не ми се ходи там пак. Нещо по-човешко бих предпочел.
![]()
23rd November 2007, 13:31
stiff Wrote:Ами Англия ми е малко скъпа В Унгария сигурно ще има. Не е имало от 2003.
25th November 2007, 16:11
Тоя е Париж ще е много як на 1-ви Юли, защото е в зала. На тея стадиони не могат да докарат звука (Мейдън специално
![]()
25th November 2007, 16:12
weekendwarrior Wrote:В Унгария сигурно ще има. Не е имало от 2003. Гърчулята и те ще имат 100%
26th November 2007, 14:56
Charlotte Wrote:Тоя е Париж ще е много як на 1-ви Юли, защото е в зала. На тея стадиони не могат да докарат звука (Мейдън специално Че кво му беше на звука? При мен си беше пефектен! Кочина? Ако беше в някоя от нашите зали дали щеше да е по-малка кочина? На концерт като на концерт-не мога да проумея какво му беше на този? Ся ако кажеш,че и бирата ти е била далече.....
26th November 2007, 17:40
Levitian Wrote:Че кво му беше на звука? При мен си беше пефектен! Кочина? Ако беше в някоя от нашите зали дали щеше да е по-малка кочина? На концерт като на концерт-не мога да проумея какво му беше на този? Ся ако кажеш,че и бирата ти е била далече..... Трябваше да чуеш Металика на Уембли за да направиш разликата. Мейдън са най-яката банда със най-скапания звук. Не мога да разбера как група от техния ранг не може да намери един свестен продуцент ![]() бира не пия ![]()
I came to him with a serpent's kiss,
As the Eye of the Sun rose on my lips
26th November 2007, 18:08
Само мога да кажа, че така както може да има и по-добро качество на звука, така съм присъствал и на концерти с по-лошо. Това определено ме удовлетворяваше...а и да беше с тонколони "Респром" - на кой му пука Мейдън бяха прд мен....останалото са незначителни подробнотсти.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |