Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нови дати за турнето 2008
еми аз смятам да ходя(да живея и да учаWink в Англия като заварша, ама сигурно няма да съм там за тоя концерт, щото смятам поня лятото да го изкарам тука.
Reply
Ами Англия ми е малко скъпа Confusedad:
Надявам се, че ще има дати по-наблизо, да речем в Унгария или Чехия. Има шанс.
Reply
Аз подочух отнво Сърбия и Хървтска.:edmad: тъпа Сърбия
Reply
Аман! Не ми се ходи там пак. Нещо по-човешко бих предпочел.Wink
Reply
stiff Wrote:Ами Англия ми е малко скъпа Confusedad:
Надявам се, че ще има дати по-наблизо, да речем в Унгария или Чехия. Има шанс.

В Унгария сигурно ще има. Не е имало от 2003.
Reply
Тоя е Париж ще е много як на 1-ви Юли, защото е в зала. На тея стадиони не могат да докарат звука (Мейдън специалноWink. Видяхте какво беше на нашата разградена кочина "Локомотив", на "Олимпико" беше същата работа.
Reply
weekendwarrior Wrote:В Унгария сигурно ще има. Не е имало от 2003.

Гърчулята и те ще имат 100%
Reply
Charlotte Wrote:Тоя е Париж ще е много як на 1-ви Юли, защото е в зала. На тея стадиони не могат да докарат звука (Мейдън специалноWink. Видяхте какво беше на нашата разградена кочина "Локомотив", на "Олимпико" беше същата работа.

Че кво му беше на звука? При мен си беше пефектен! Кочина? Ако беше в някоя от нашите зали дали щеше да е по-малка кочина? На концерт като на концерт-не мога да проумея какво му беше на този? Ся ако кажеш,че и бирата ти е била далече.....
Reply
Levitian Wrote:Че кво му беше на звука? При мен си беше пефектен! Кочина? Ако беше в някоя от нашите зали дали щеше да е по-малка кочина? На концерт като на концерт-не мога да проумея какво му беше на този? Ся ако кажеш,че и бирата ти е била далече.....

Трябваше да чуеш Металика на Уембли за да направиш разликата. Мейдън са най-яката банда със най-скапания звук. Не мога да разбера как група от техния ранг не може да намери един свестен продуцент Sad

бира не пия Wink
I came to him with a serpent's kiss,
As the Eye of the Sun rose on my lips
Reply
Само мога да кажа, че така както може да има и по-добро качество на звука, така съм присъствал и на концерти с по-лошо. Това определено ме удовлетворяваше...а и да беше с тонколони "Респром" - на кой му пука Мейдън бяха прд мен....останалото са незначителни подробнотсти.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)