17th January 2012, 21:39
Хихи, точно тези...дето и тях обсъдихме в БлекЛодж в присъствието на рошавия метълфотограф:rockdevil:
IRON MAIDEN TRIBUTE КОНЦЕРТИ В СОФИЯ И ВАРНА
|
17th January 2012, 21:39
Хихи, точно тези...дето и тях обсъдихме в БлекЛодж в присъствието на рошавия метълфотограф:rockdevil:
30th January 2012, 18:24
Концерта беше готин яко си изкарахме.. Обаче мое мнение е че ако свириха по-малко щеше да е по-добре
В един момент се получи количество за сметка на качество.. почнаха да издъхват и накрая всичко ми звучеше еднакво като някаква траш банда
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
30th January 2012, 18:43
Концертчето се получи добре, групата на мен ми хареса, а и компанията беше най-добрата - логично! Добре си издивяхме, така в средата на сесията, че не се издържаше! :rockdevil:
Да, Нико, накрая по-издъхнаха, особено вокала, ама той милия от седмица е болен и това допринесе!
30th January 2012, 18:58
Момчетата добре свириха,но Ставри го подкара на дед накрая.Верно е ,че количеството беше за сметка на качеството,а и тея бонбони от метъл клубчето на това тесно местенце ,имаше малък риск за живота,а пък и някой беше забравил пътя към банята,но както каза Илианка,важно е и с кой си.Беше готино.
[SIGPIC][/SIGPIC]
31st January 2012, 16:49
Аз пък съм доволен, че свириха повече, защото любимите ми парчета (които ги имаше в сета бяха едни от последните. На The Evil That Man Do направо се откъртих брутално!
Иначе от първата част преди почивката нямах нито едно любимо парче и бях леееко недоволен, ама след това нещата си дойдоха долу-горе на мястото. Пък и на мен е много трудно да ми се угоди на Мейдънски сетлист като цяло, защото най-популярните парчета тип Фиъри, Нъмбъри, Рънове и т.н. въобще не са ми сред най-любимите! П.П. Понеже свиреха предимно стари неща адски много се надявах да изкарат Полета на Тролея, ама си останах с надеждите... Както вероятно ще стане и с истинските концерти на Мейдън!
4th April 2012, 20:26
На 21 и 27 Април - Съответно във София и Варна, ще се състои IRON MAIDEN TRIBUTE. Трибютът ще бъде представен от група POWERSLAVE ( Варна ). Групата е сборна формация от добре познати музиканти, участващи в групите: SYMBOLIC ( Варна ) ; CASPER ( Варна ) ; A-MORAL (Варна ).
POWERSLAVE - IRON MAIDEN TRIBUTE BAND - LIVE 21.04.2012 ( Събота ) - СОФИЯ "Rock Bar Fans" - бул. Васил Левски 114 Начало: 22:00 ч. Вход: 7 лв. ( Всеки закупил билет получава към билета 50 ml. JACK DANIEL'S ) 27.04.2012 ( Петък ) - ВАРНА "Three Lions Pub" - пл. Славейков ( до ЖП Гара ) Начало: 21:30 ч. Вход: 4 лв.
4th April 2012, 23:00
Ееее нали на Мейдън деня, щяхме в Блека да се изсипваме след Хрубеша! Сега стана сложна схема!
5th April 2012, 18:36
Ами аз лично маи ще си се придържам към първия план
Май ще си свирят същите песни.. прекалено скоро го направиха пак
7th April 2012, 16:41
Aко съм взел заплата преди 27.04 ще отида
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |