Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN EN VIVO! – E новото концертно DVD!
Ами нямам идея.. тази седмица ще говоря с тях. Защото имам намерение да направим Release Party и Screening на концерта
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Ооооо това звучи супер яко, ама е прекалено далеч!Big Grin
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Знаете ли какъв кеф ми беше да си пусна трейлъра на плазмата? Логото като грейна ми стана едно такова густо. Big Grin
Reply
Reply
Dragontear Wrote:

Много добро видео се е получило!

п.с: само не мога да си обясня факта, как гледам видеото, а като цъкна на него да ме отведе в ю туб, ми излиза прозорец, че в моят регион не мога да видя видеото Huh
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Днес получих информация на какви цени ще са достъпни CD-то и DVD-то

Очаквайте официалната информация в понеделник. Но ви уверявам че цената ще е скандално ниска и ще е най-ниската която е предлагана до момента Smile където и да е било... Всички други присейли и промоции ви подлъгват .. така, че не бързайте Smile.
Reply
Да не става недоразумение .. говоря за цените на които ще се продават дисковете на самото парти...

I ще разполагаме само със стандартните 2CD и 2DVD
Reply
Супер, ще дойда на партито да се запознаем най-после и да видя Лоджа. И брат ми може да взема с мен. Нико може ли да пуснеш една снимка на стикера за кола или направо да го донесеш на партито? Може да взема един Smile
Reply
Привет .. стикера представлява изрязани букви с логото на клуба.. Като се залепи и махне гърба остават само буквите

[Image: sticker.jpg]

Имаме и с черни букви .. в случай че колата ти е бяла.. Smile Ако си с колата на партито мога да ти помогна директно да го сложим, че е малко връткаво..
Reply
Да с колата ще дойда и е светло сива. Мислех че е за стъклото, а той явно може навсякъде да се залепи?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)