Threads: 16
ТОВА Е 3-ТАТА ЧАСТ НА ТУРНЕТО MAIDEN ENGLAND!!!!
Стига сте мрънкали !!! Като не ви харесва НЕ ходете! Чакайте следващото турне.
Не ми говорете за песни след 88-ма, такива НЯМА да чуете на това турне!
И Коце..да ги ожалиш и да не ги ожалиш, те ходят и приемат нещата. Не са особено щастливи, но това е положението.
Вие хора все едно не можте да четете...в България идва MAIDEN ENGLAND..от миналата година се знае, че ТОВА ще са песните.
Тодоре 2010 и 2011 правиха турне с нови песни. Факт, е че го е имало и то не 1 година. Факт, е че това бяха най-жестоките сетове, защото съм фенка на новите неща. И аз искам целия A Matter (през 2006 го свириха ЦЕЛИЯ и тогава ги обвиняваха, че не свирят класики. Има Видео как Брус къса плакат "Play Classics") и Dance-a, ама няма (за сега ..да съм ходила, мой си проблем.
2007 пак се мрънкаше ТУК за тоя сет, хората искали класики. Защото не ги свирили? Защо правил песни от A Matter-a? И тогава, и сега явно не гледате заглавието на турнето.
Живот и здраве, ако имаме късмет ще продължат с песните след 90-та. Но преди това ще направят турне с предстоящия албум!
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB / 14.08.10 - HU / 15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR / 24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB
Threads: 14
Аз пък не разбирам защо някои си мислят, че сетлистовете не се променят, за да няма ощетени фенове. Хора, концертите не се правят, за да доволни феновете, а за да доволни АйрънМейдънХолдинг ООД или както се казва в момента.
Сигурно идея си нямат защо чакам на опашка да отвори касата 5 месеца преди концерта.
Иначе трябва да сме доволни, че сетлиста си е досущ Maiden England.
Threads: 17
Аз именно за това снощи висе чудех с Илияна с постовете за инфакрти и т.н... Какво толкова имаше да чакате, като то се знаеше.
Пределно ми е ясно какво е турнето и какви ще са песните, пределно ми беше ясно и преди 2 дни, и преди няколко месеца като си купих билетите. Това кво значи? Че трябва да съм автоматично доволен, само щото е Мейдън ли?
Съжалявам, но за мен е жалко група, която има невероятна дискография да отделя 3 части за турне (т.е. направо 3 турнета с парчета от преди 25 години, още повече, че се смучат и дъвчат едни и същи парчета през цялото време! Това е поведение на групи, които са в предпенсионна възраст и искат да изцоцат всичко каквото могат до последно, преди да се откажат окончателно! А Мейдън НЕ са такива, не ми се иска да вярвам, че са такива, нито, че някога ще станат такива. Мейдън са институция и начин на живот, и когато на човек не му харесва какво се случва с тази институция е нормално да е недоволен и да мрънка.
И между другото повечето хора прекрасно могат да четат и постове, които не започват с големи червени букви!
За да се види по-добре, че това е MAIDEN ENGLAND, а не някое друго турне. Защото явнхо има неразбрали. Трябвало е още миналата година да преглътнете сета.
Да, радвам се, че пак ще ги видя. Да, инфарктно ми е, защото остава по-малко от седмица. Защо не? Сега какво трябва ли да омрънкам всичко , че замениха една от любимите ми песни с WRATHCHILD, която не понасям?
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB / 14.08.10 - HU / 15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR / 24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB
Ами щом не си сметнала за нужно да не го правиш - значи не трябва да омрънкваш.
Но това не означава, че трябва с всички да е така. Аз също нямам търпение, но не мога да отрека, че преживяването щеше да е още по-стойностно за мен, ако сета беше различен. И при положение, че коментарите отново се отвориха, няма как с тези, които споделят моето мнение, да не изкажем разочарованието си.
Не съм сметнала защото нищо не мога да променя, а тук разочарованието ми е голям, но life goes on... А перфектно знаете (поне тези, които ме познават че съм абонирана да съм недоволна от всичко.
Ваша си работа дали ще се товарите с негативни мисли и нерви, аз просто ви казвам да приемете нещо, което се е знае отдавна и да извлечете максимално положителното от ситуацията.
Положителното ще го извлечем когато му дойде времето. Ще се увериш от първо лице, поне при мен.
Threads: 4
Всички знаем как се казва турнето, Гери, обаче това не значи, че щом са го наименували така трябва да се придържат толкова строго към този сет. Спокойно можеха да го пораздвижат малко, както каза някой по-горе. Тогава наистина щяхме да можем да кажем, че това е MAIDEN ENGLAND, PART 3 . Ако няма нищо различно от Part 1 и 2, за какво правим Part 3? Направо да го кръщаваме MAIDEN ENGLAND INFINITE SAME OLD PARTS и туйто.
Този концерт в София за мен (а и явно за доста други ще е просто още един от многото. Знам, че при група като Мейдън няма това-онова и нивото ще е отлично, обаче не съм сигурен дали ще го запомня с нещо, просто защото няма да се откроява с почти нищо от останалите няколко концерта, които посетих миналата година. Ето за това изпитвам разочарование.
Threads: 27
Аз мога съвсем конструктивно да обясня какво ми липсва. И мисля, че не са просто прищевки, базирани на невежество от рода на любими песни и неяснота кое турне е, коя част е и прочие. напротив, мисля, че всички знаем за кое турне говорим. Също така, мисля, че едва ли тук има някой, който да е мрънкал защо не са свирили класики през 2006-2007.
И така, липсват ми парчета като Killers, Still Life и Die With Your Boots On. Те всичките присъстват в оригиналния запис. Няма нужда да споменаваме даже Infinite Dreams. Смяната на едни парчета с други би имала смисъл само ако се включат някои от тези, за да се подчертае историческия характер на концертите. Кога за последно свириха Die With Your Boots On и Still Life и кога свириха Wrathchild и Revelations?
Разбирам Гери, поставям се на нейно място и уважавам гледната й точка. Тя би била и моя вероятно, ако не бях против трета част на това турне още преди да я обявят /както може би си спомняш, Гери/. Всички малко или много имаме право. Имаме право да обичаме безпределно любимата си група, но имаме право и да я критикуваме.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 1
Напълно подкрепям и разбирам недоволните от ситуацията.Може би всички го усещаме,но някакси никой не иска да си го признае.Любимата ни група вече се занимава единствено с искарване на пари,а феновете тотално сме отсвирени.Надали на някой вече му пука за нас,с нетърпение чакам да видя как ще се държи групата с нас манияците,които ще се опитаме да се срещнем с тях(по хотели,летища и т.н.).Няма как някой да ме убеди,че вече три години се прави едно и също турне с цел пари,а не нещо друго.Погледнете мърча,ужасен е.Миналата година стоях пред сергията и не можех да си избера нещо,направо не можех да повярвам на очите си.Излиза Брус на концерта в Рио(2013) и казва-"малко ожаднях и реших да пиина бира".И хоп вади Трупър-ебати шамара,гадно та будкаво.Да,групата продължава да прави страхотна нова музика,но погледнете носителите какви са-обикновени дискове,ужасни пикчър винили.Нищо за нас феновете,никаква тръпка за колекционерите.Те си знаят,каквото и да изнесеме-ще се продаде.Това е положението,приятели,Мейдън вече не е онази група,тя остана някъде в миналото,може би с напускането на Блейз.Това сега е Мейдън ООД....
|