23rd June 2012, 01:42
guberman Wrote:Tози сетлист е пълно разочарование за мен.Едни и същи песни до втръсване,забележете хората на какво се радват-Afrait....7th son....Phantom....Prisoner....това са различните парчета.Ужасно съжалявам,че няма нищо от No prayer and Final frontier.За сметка на това отново и отново-Trooper,Run to hills,Number..Can i play..The evil..Fear of the dark,Running free.Не,това не е сетлиста,който очакваха феновете....
Всъщност това си е лично мое мнение,което естествено е съвсем субективно,но нали за това е този форум,да си мрънкаме колкото искаме.
Важното е,че новото турне тръгна,дано да е по вода и да са живи и здрави пичовете за да ни радват.Пък ние си чакаме The history..part 3
Сори, пич, ама не съм съгласен с теб. Нямам представа ти какво си очаквал, но болшинството от феновете очакваха точно това. Това е турне препратка към Maiden England, така че не знам какви песни от The Final Frontier си очаквал. За NPFTD също. От 16-те най-изпълнявани песни по време на турнето от 1988, в сегашния сет присъстват 13 от тях.
И една вметка за всички като мен, които са разочаровани, че я няма Infinite Dreams - като нищо може да се появи догодина в сета
Поне се надявам това да се случи
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast