4th December 2013, 11:42
Аз сега съм длъжна да кажа нещо: КазАх ли ви, че ще правят още една част!!! Ама вие е та не. Няма значение важното, е че и 2014 ще се гледа Мейдън и този път поне за мен ще са поне 2 концерта.
Така, ако смятаме Род какво казва, че след края ще са обиколили 32 държави, то през 2012 - 2013 те направиха: САЩ, Канада, Испания, Португалия, Франция, Италия, Германия, Англия, Австрия, Швейцария, Холандия, Словакия, Белгия, Полша, Швеция, Русия, Финландия, Румъния, Турция, Чехия, Хърватска, Мексико, Бразилия, Аржентина, Чили.
Това прави 25 държави, ако не бъркам. Значи остават 7.
Не са правили Словения, Норвегия, Дания, Гърция, България, Шотландия, Ирландия, Унгария, Беларус, Литва, Латвия (последните 2 не знам дали някога са ги посещавали
. Значи има ОГРОМНИ шансове за Сърбия и Гърция, дори и за тук. Турнето почва края на май и приключва юли на Сони-то.
А сега да видим докъде ще се пътува....
Така, ако смятаме Род какво казва, че след края ще са обиколили 32 държави, то през 2012 - 2013 те направиха: САЩ, Канада, Испания, Португалия, Франция, Италия, Германия, Англия, Австрия, Швейцария, Холандия, Словакия, Белгия, Полша, Швеция, Русия, Финландия, Румъния, Турция, Чехия, Хърватска, Мексико, Бразилия, Аржентина, Чили.
Това прави 25 държави, ако не бъркам. Значи остават 7.
Не са правили Словения, Норвегия, Дания, Гърция, България, Шотландия, Ирландия, Унгария, Беларус, Литва, Латвия (последните 2 не знам дали някога са ги посещавали
. Значи има ОГРОМНИ шансове за Сърбия и Гърция, дори и за тук. Турнето почва края на май и приключва юли на Сони-то.А сега да видим докъде ще се пътува....
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB / 14.08.10 - HU / 15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR / 24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB