28th May 2014, 02:21
Fear of the dark я нямаше на Early Days тура.След като феновете на концерти я припяват толкова(най
много ,трудно могат да я изключват от сетлиста...
Не,че няма да им се кефя,но бих заменил първите 4 песни за Children of the damned,Prowler,Hallowed be thy name,Infinite Dreams ,щеше ми се да направят изключение и за ATSS .Да знам ,че на турне с такава тематика първите 2 песни са задължителни ,но някак си никога не са ме изпълвали с такъв кеф и могат да ги сменят :rockdevil:
И все пак като си представя 7 син ,Фантома,Откровението и другите и настръъъхвам ......
Да си пожелаем дотогава Янко да не падне пак да се претрепе от някоя сцена ,Борисчо да е здрав ,че заради тях 2мата имам отменени концерти ,за които вече съм си купил билет (София 2000 и Вроцлав 2003).Стефчо ,Ники ,Адрианчо,Дейв и те да се пазят ...
много ,трудно могат да я изключват от сетлиста...Не,че няма да им се кефя,но бих заменил първите 4 песни за Children of the damned,Prowler,Hallowed be thy name,Infinite Dreams ,щеше ми се да направят изключение и за ATSS .Да знам ,че на турне с такава тематика първите 2 песни са задължителни ,но някак си никога не са ме изпълвали с такъв кеф и могат да ги сменят :rockdevil:
И все пак като си представя 7 син ,Фантома,Откровението и другите и настръъъхвам ......
Да си пожелаем дотогава Янко да не падне пак да се претрепе от някоя сцена ,Борисчо да е здрав ,че заради тях 2мата имам отменени концерти ,за които вече съм си купил билет (София 2000 и Вроцлав 2003).Стефчо ,Ники ,Адрианчо,Дейв и те да се пазят ...